Liviu Dragnea: IOHANNIS a rupt USL

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a lansat o serie de ipoteze vehiculate în PSD în legătură cu ruperea USL. El susține că Antonescu a fost manevrat "de nu știu cine, dar cineva a fost în spate".

31 iul. 2014, 16:11
Liviu Dragnea: IOHANNIS a rupt USL

Liviu Dragnea susține că adevăratul personaj care a rupt USL a fost Klaus Iohannis, pentru că el este cel care a pus condiția de a deveni vicepremier cu atribuții pe Interne. Această condiție nu a fost acceptată de PSD, iar PNL a decis ieșirea de la guvernare.

„Când am auzit, în prima ședință, nemulțumirea PNL legată de Daniel Constantin și pretențiile pentru Iohannis, am crezut că glumesc. Serios vă spun! Am crezut că glumesc. Pe urmă ne-am dat seama că este o condiție de netrecut (…) Am vorbit foarte mult cu Victor despre ruperea USL și ce l-a determinat pe Crin Antonescu să ia această decizie. Părerea mea este că și dacă nu era problema cu Daniel Constantin, Antonescu era decis să scoată PNL de la guvernare. Decizia era deja luată de nu știu cine, dar cineva a fost în spate”, a spus Dragnea, la DC News.