Liviu Dragnea: Iohannis este disperat, e împins de la spate de păpuşari, de statul paralel, îşi urăşte ţara

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara că miza bătăliei cu preşedintele Klaus Iohannis este România, iar şeful statului este disperat, este împins de la spate de păpuşari, de statul paralel, îşi urăşte ţara şi îi e teamă că va da socoteală când nu va mai avea imunitate.

25 mart. 2019, 20:41
Liviu Dragnea: Iohannis este disperat, e împins de la spate de păpuşari, de statul paralel, îşi urăşte ţara

„Miza este România, o altă miză o reprezintă vieţile românilor – trai mai bun pentru români sau trai mai rău, o ţară dezvoltată sau o ţară stagnată, o ţară mândră sau o ţară îngenuncheată şi predată la cheie străinilor. Ceea ce face Iohannis face din disparerare, e şi împins, are păpuşarii lui în spate. Eu cred că noi vom câştiga această bătălie, pentru că noi luptăm pentru România, el luptă împotriva ţării lui. Mi-e foarte greu să fac o ierarhie a acţiunilor negative ale acestui om care îşi urăşte ţara: încurajarea la proteste violente, niciun fel de luptă de a obţine ceva pentru această ţară, interesul lui e să nu deranjeze, să se pună bine cu mai marii Europei, care nu o să moară de grija noastră. Are în spate statul paralel, acest sistem ocult”, a afirmat liviu Dragnea, potrivit news.ro.

El a susţinut că, spre deosebire de PSD, Klaus Iohannis „face aceste lucruri din disperare”.

„Îi e frică. Dacă ai furat nişte case de la stat şi nu mai ai imunitate, trebuie să dai socoteală, nu poţi să te mai duci noaptea cu batic. Teama lui şi a altora este că o să dea socoteală. Până la urmă, se va face dreptate până la capăt”, a susţinut Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că este „o manipulare ultraprofesionistă”, care are rolul de a muta atenţia de la lumea reală şi care se foloseşte de violenţe şi miciuni.

„Da, statul de drept, dar ăla normal, cum e în SUA”, a adăugat Dragnea.