Liviu Dragnea îşi impune oamenii pe locuri eligibile, peste votul organizaţiilor locale ale PSD, dezvăluie Bună Ziua Iaşi

Liviu dragnea nu ţine deloc cont de decizia organizaţiilor locale ale PSD în întocmirea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La Iaşi, dezvăluie ziarul local Bună Ziua Iaşi, Liviu Dragnea a trecut peste votul organizaţiei locale şi a impus pe loc eligibil un om ales de el de la Galaţi.

24 oct. 2016, 15:55
Liviu Dragnea îşi impune oamenii pe locuri eligibile, peste votul organizaţiilor locale ale PSD, dezvăluie Bună Ziua Iaşi

Desi Liviu Dragnea a anuntat sus si tare ca atat timp cat va fi el presedinte la PSD nu va mai impune oameni pe listele organizatiilor judetene la alegerile parlamentare, presedintele PSD si-a incalcat deja cuvantul, scrie Buna Ziua Iasi. Ce s-a intamplat? Listele trimise de organizatiile judetene au fost triate la sange de presedintele Liviu Dragnea, care a inversat ordinea pe liste, a taiat oameni de pe lista si a impus in fiecare organizatie oameni apropiati lui, dar care nu au nicio legatura cu filialele respective. De exemplu, la Iasi va fi parasutat un apropiat al lui Dan Nica, de la Galati, chiar pe un loc eligibil.

La Iasi a fost impus tot de la Bucuresti, Victorel Lupu pe un loc eligibil pe lista de la Senat. Ajuns la venerabila varsta de 67 de ani, Lupu nu merge la pensie asa cum ar trebui, ci este promovat senator de Liviu Dragnea, precizeaza ziarul ieşean. 

Degeaba au votat membrii organizatiei de la Iasi o lista cu oameni la Parlamentare, ca Dragnea a impus tot pe cine a vrut el pe lista la Parlamentare. Exact acelasi lucru s-a intamplat si la PNL, unde liberalii au votat niste nume pentru parlamentare, dar de la Bucuresti au venit cu totul si cu totul alte personaje pe locuri eligibile. In aceste conditii, iesenii au de ales intre 2 mincinosi: Liviu Dragnea si Alina Gorghiu.