Liviu Dragnea: „Klaus Iohannis a ţipat la Viorica Dăncilă”. Care a fost motivul supărării preşedintelui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, că premierul Viorica Dăncilă i-a relatat că preşedintele Klaus Iohannis a ţipat de nenumărate ori la ea la telefon, fiind nemulţumit de rectificarea bugetară, dar şi de vizita în Israel.

05 aug. 2018, 18:39
Liviu Dragnea: „Klaus Iohannis a ţipat la Viorica Dăncilă”. Care a fost motivul supărării preşedintelui

Doamna premier mi-a spus foarte limpede că principalul motiv de supărare şi faptul că a ţipat de nenumărate ori la ea la telefon era rectificarea bugetară. Nu înseamnă ca s-a intimidat doamna prim-ministru, nici nu era ceva nou. A spus că o să transmita la Departamentul de stat şi la Bruxelles că nu mai are bani să meargă la NATO, la Bruxelles„, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a spus că şeful statului a ţipat la premierul Viorica Dăncilă şi legat de vizita în Israel. „Exact, de mai multe ori (a ţipat la premier – n.r.), dar nu înseamnă că s-a intimidat doamna premier. S-a mai întâmplat când i-a spus de vizita din Israel, pe acelaşi ton. I-a spus că nu o să mai aibă bani (Adminsitraţia Prezidenţială – n.r.) să plece la Bruxelles, la NATO şi tot felul de astfel de prostii. În 2018 a primit 58 milioane de lei, în primul semestru a cheltuit 22 milioane de lei. I s-au pus 46 de milioane de lei.

Există rezervă la Guvern ca să compenseze, dar asta este marea problemă. S-au făcut mai multe tăieri la mai multe instituţii şi la Senat şi la Cameră, la servicii, care nu au cheltuit nici jumătate din bugetul alocat, iar sumele au fost alocate către nişte domenii prioritate pentru noi”, a mai afirmat Liviu Dragnea.