Liviu Dragnea, la finalul Congresului PSD. „Oricine vrea să mai discute nu cred că o poate face din interiorul partidului”

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la finalul Congresului PSD, că alegerile s-au finalizat printr-un vot corect şi democratic, afirmând că oricine va mai vrea să discute despre cele întâmplate nu mai poate face în interiorul partidului.

10 mart. 2018, 17:30
Liviu Dragnea, la finalul Congresului PSD. „Oricine vrea să mai discute nu cred că o poate face din interiorul partidului”

Liviu Dragnea s-a adresat membrilor PSD la finalul Congresului.

Viorica Dăncilă, noul preşedinte executiv al PSD, Marian Neacşu rămâne secretar general. Cum arată noua conducere a PSD

„Îmi doresc foarte mult ca după acest Congres toată lumea să înţeleagă şi după spiritul acestui Congres, după atitudinea delegaţilor la Congres, să înţeleagă că marea masă a partidului nu mai acceptă acţiuni care să aducă atingere sau să reprezinte atacuri ale unor membri de partid împotriva acestui partid. Avem obiective mult prea importante, o responsabilitate majoră pentru această naţiune şi nu mai putem continua să comentăm, să dăm răspunsuri la tot felul de afirmaţii, care nici măcar nu pot fi considerate acuzaţii”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă a alegerile au fost corecte în condiţiile în care votarea a început de ora anunţată şi înainte ca toţi candidaţii să îşi susţină discursurile.

Liviu Dragnea, anunţ despre legile justiţiei şi modificările la codurile penale

Liviu Dragnea a afirmat că oricine va mai vrea să discute despre cele întâmplate nu mai poate face acest lucru în interiorul PSD: „Nu vreau să comentez cine de ce a candidat, de ce nu a candidat, este foarte bine. Am susţinut şi am propus şi colegii mei au fost de acord să trecem peste orice condiţii şi oricine a dorit să candideze şi să poată candida. Este un vot democratic, corect, pe care l-a dat fiecare delegat fără să îi fie impus de cineva şi cu asta s-a închis. Alegerile s-au finalizat astăzi şi oricine mai vrea să mai discute despre aceste lucruri nu cred că mai poate face asta în interiorul partidului”.