Liviu Dragnea, mesaj din puşcărie de Ziua Naţională: Ţara mea dragă, pentru tine am sacrificat tot!

Publicat: Duminică, 01 Decembrie 2019 18:09 // Actualizat: Duminică, 01 Decembrie 2019 21:45 // Sursa: romaniatv.net

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, încarcerat în penitenciarul Rahova, a transmis duminică, pe Facebook, un mesaj inedit. "Draga mea tară, de dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!", a scris Liviu Dragnea. 

"La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!", a transmis Liviu Dragnea pe Facebook.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook Liviu Dragnea mesaj
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 12:57
Răspunde | Votează email 0 email
STELA
CE AI FACUT PENTRU TELEORMAN ? AI FOST INTR-O CONTINUA LUPTA CU NITULESCU PENTRU CIOLAN .PANA ACUM CATIVA ANI, ZIMNICEA ERA UN ORAS IN PLINA ASCENSIUNE ,UN ORAS IN CARE SOMAJUL APROAPE CA NU MAI EXISTA, DAR A TREBUIT SA-TI BAGI TU COADA (PROBABIL CA NU A COTIZAT NICOLAE CU CAT AI VRUT TU ) SI ACUM ESTE UN ORAS MORT . TURNU MAGURELE ESTE IN ACEEASI SITUATIE (COMBINATUL ).CARE SUNT MARILE TALE REALIZARI ? PANA SA PREIA FAMILIA TA COMBINATUL DE LA SALCEA , ERAU COZI LA MAGAZINELE DE DESFACERE ALE ACESTEI SOCIETATI, ACUM S-A ALES PRAFUL . IN MIEZ DE NOAPTE CONVOCAI CONDUCEREA DE LA TELDRUM SI PENTRU A NU-TI FI VAZUTA MASINA IN PARCAREA SOCIETATII COBORAI IN DREPTUL FILATURII SI ITI CONTINUAI DRUMUL PE JOS SI CU GLUGA PE CAP PENTRU A NU FI RECUNOSCUT.ASTA ERA VIITORUL PE CARE IL DOREAI INTREGII TARI ? CRED CA AR FI FOST VAI DE MAMA NOASTRA .
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H