Liviu Dragnea nu a mai mers la petrecerea de ziua lui, unde urma să fie un protest. Florin Iordache: "Asta e viaţa"

Publicat: Marţi, 31 Octombrie 2017 09:44 // Actualizat: Marţi, 31 Octombrie 2017 09:44 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, nu a mai mers la o petrecere organizată de partid în cinstea zilei sale de naştere, după ce fusese anunţat un protest în faţa clubului unde urma să se desfăşoare. Întrebat despre oportunitatea unei petreceri în ziua în care este comemorat incendiul de la Colectiv, Florin Iordache a răspuns: "Asta e viaţa".

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat luni seară că a cerut premierului, care a fost de acord, să prelungească şi pentru 2018 finanţarea de la buget pentru tratamentele supravieţuitorilor din Colectiv, afirmaţia sa venind în contextul în care a fost întrebat în legătură cu faptul că la Clubul Floreasca ar fi urmat să fie sărbătorit cu ocazia zilei sale de naştere, în timp ce la Colectiv sunt comemorate victimele incendiului care a avut oc în urmă cu doi ani. Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu precizează că tratamentul în străinătate al răniţilor cin clubul Colectiv este finanţat şi pentru 2018, conform OUG nr. 74/2016 aprobată de Cabinetul Cioloş.

"Am cerut premierului şi bineînţeles că are aceeaşi opinie, ca în perioada următoare să adopte o ordonanţă prin care să se prelungească termenul în care bugetul de stat să poată să finanţeze cheltuielile necesare pentru tratamentele supravieţuitorilor de la Colectiv", a spus Dragnea, precizând că actuala ordonanţă este valabilă pentru 2016 şi 2017 şi că sunt necesare în continuare fonduri, potrivit News.ro.

El a făcut acest anunţ după ce a fost întrebat în legătură cu faptul că mai mulţi colegi de partid ar fi urmat să îl sărbătorească luni seară.

„Nu a fost dată în cinstea zilei mele de naştere. Ziua mea a fost sâmbătă. În fiecare luni, cam în fiecare luni, colegii deputaţi sau colegii senatori se întâlnesc de obicei la Floreasca pentru socializare. S-au întâlnit şi astăzi. Înţeleg că este şi ziua lui Gabi Petrea. Ce aş vrea să remarc cu mâhire este că şi acum după doi ani de zile se folosesc de moartea acelor copii", a adăugat Liviu Dragnea.

În cursul serii a circulat înformaţia conform căreia social-democraţii ar fi urmat să îl sărbătorească pe Dragnea. Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost şi interpelat de jurnalişti în legătură cu oportunitatea unui asemenea eveniment în seara în care sunt comemorate victimele din Colectiv, răspunsul său fiind: "Sunt două lucruri diferite". La insistenţele reporterilor, Iordache a comentat: "Păi asta e viaţa".

De altfel, pe platforma Corupţia Ucide fusese anunţată şi o manifestaţie în faţa Clubului Floreasca, anulată după ce s-a dovedit că Dragnea nu se află acolo.

"Dragnea a renunţat la petrecere. Nu ştim dacă s-a speriat de reacţii sau i-a venit gândul bun şi şi-a dat seama cât de nepotrivit ar fi fost un astfel de eveniment exact în seara comemorării pentru Colectiv. Cu toată sinceritatea, sperăm că a fost a doua variantă, pentru că asta ar însemna că i-a mai rămas un pic de umanitate", scrie pe pagina de Facebook Corupţia ucide.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
corupţia ucide Florin Iordache Liviu Dragnea victime colectiv
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
21 Feb
noapte 1 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H