Liviu Dragnea: Nu este criză în PSD. Remanierile sunt decise în partid. Am convocat CEx pentru joi, la ora 17.00

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat marţi, la sosirea la sediul partidului, unde urmează să aibă loc o şedinţă informală, că nu se poate vorbi despre o criză în partid şi că a convocat pentru joi la ora 17.00 Comitetul Executiv Naţional, pentru că deciziilese iau în acest for.

10 oct. 2017, 11:29
Liviu Dragnea: Nu este criză în PSD. Remanierile sunt decise în partid. Am convocat CEx pentru joi, la ora 17.00

„La partid se fac discuţii politice, nu discuţii bărbăteşti. Eu am convocat Comitetul Executiv naţional pentru joi de la ora 17.00. Am vorbit şi cu domnul preşedinte Tăriceanu, joi la orA 16.00 o să facem o coaliţie. Şi pentru că, fiind vorba de intenţii de remaniere, astea sunt structurile statutare unde se discută, în partid”, a declarat Liviu Dragnea la sosirea la sediul PSD.

Întrebat despre faptul că după ce cu o seară în urmă a anunţat remanierea unor minştri, premierul Mihai Tudose a mers la Palatul Cotroceni, unde s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, Dragnea a spus că i se pare o întâlnire normală.

De asemenea, liderul PSD a negat că s-ar afla în spatele sondajului care indica scăderea încrederii în Guvern.

Întrebat dcă PSD renunţă la Mihai Tudose, Liviu Dragnea a declarat: „Eu vreau să pun în practică programul de guvernare şi să continui cu acest guvern, cu actualul premier”

În ceea ce priveşte relaţia cu premierul liderul PSD a declarat că este ca la început, atunci când l-a propus în funcţie.

Întrebat dacă ar fi dispus să îşi dea demisia de la conducerea PSD pentru a rămâne în funcţie acest Guvern, Liviu Dragnea a afirmat: „Pot să plec şi din ţară dacă e cazul, până la urmă, dacă eu sunt cuiul lui Pepelea”.