Liviu Dragnea: Nu sunt fericit de decizia luată în BPN

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că ''nu este fericit'' cu decizia luată în cadrul şedinţei conducerii partidului cu privire la suspendarea social-democraţilor Dan Şova, Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă din funcţiile deţinute în partid, informează Agerpres.

21 oct. 2014, 16:27
Liviu Dragnea: Nu sunt fericit de decizia luată în BPN

‘Până la urmă a fost o decizie în Birou Permanent Naţional. Asta a fost acceptată de toţi colegii din BPN – decizia colegilor de a se autosuspenda. Eu cred că e în regulă. Nu sunt fericit cu decizia asta. Chiar nu sunt fericit. Nu sunt fericit că am ajuns în situaţia asta’, a spus Dragnea la finalul şedinţei conducerii PSD de marţi.

El şi-a exprimat speranţa ca ”situaţia” să nu dăuneze candidaturii premierului Victor Ponta în alegerile prezidenţiale şi a adăugat că ‘Victor Ponta are un proiect de ţară serios pe care îl prezintă românilor’.

Dragnea a susţinut că afirmaţii de genul ‘baronii vor dispărea, partidul merge mai departe’ pot da un ‘mesaj prost’ social-democraţilor din teritoriu.

‘Dar sper să aibă suficientă înţelepciune (cei din teritoriu – n.r.), mai mult decât cei care au vorbit, şi să înţeleagă că suntem în faţa unei provocări foarte mari, preşedinţia României, şi să-şi facă treaba aşa cum şi-au făcut-o mereu colegii noştri din partid şi să câştigăm alegerile. Eu cred că nu se vor demobiliza (organizaţiile din teritoriu – n.r.) pentru că proiectul este mult prea important decât una, două sau trei persoane’, a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, marţi, după şedinţa BPN, că Dan Şova (purtător de cuvânt PSD şi vicepreşedinte), Marian Vanghelie (vicepreşedinte PSD) şi Sebastian Ghiţă (membru al Comitetului Executiv Naţional) se vor suspenda din toate funcţiile deţinute în partid pentru problemele de imagine apărute în perioada campaniei electorale.