Liviu Dragnea, reacţie dură la scrisoarea disidenţilor din PSD: „Vor să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP şi DNA” VIDEO

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut miercuri după amiază o primă reacție cu privire la scrisoarea disidenților din PSD.

19 sept. 2018, 11:52
Liviu Dragnea, reacţie dură la scrisoarea disidenţilor din PSD: „Vor să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP şi DNA” VIDEO

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că va citi toată scrisoarea semnată de trei lideri PSD care îi cer demisia. El a spus că le va da un răspuns colegilor la Comitetul Executiv Național care va avea loc vineri.

„Mă duc la CEx”, a fost reacția liderului PSD, care a zâmbit în fața jurnaliștilor. Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

„Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă, nu am citit-o pe toată. Am înțeles care e cea mai mare supărare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP, DNA și cu opoziția. Eu nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politic. Voi vorbi la CEx tare și apăsat. Chiar vreau să vorbesc în interiorul partidului”, a declarat Liviu Dragnea. 

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30.