Liviu Dragnea, recomandări stricte de la medici. De ce nu poate participa la parada de 1 Decembrie

Liviu Dragnea nu va participa de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, la manifestările organizate cu această ocazie. Potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”. Vineri are loc ultima repetiţie pentru parada de 1 Decembrie.

30 nov. 2018, 08:58
Liviu Dragnea, recomandări stricte de la medici. De ce nu poate participa la parada de 1 Decembrie

„A fost foarte răcit și nu a ascultat sfatul medicilor, să stea trei zile acasă, a avut foarte multe întâlniri. Are o formă de pneunomie, iar medicii i-au interzis în mod foarte clar să iasă la -5 grade, deși el a dorit lucrul ăsta. Eu i-am spus că își pune în pericol mai mult decât sănătatea. Nu e la pat, dar trebuie să stea și trebuie să facă și antibiotice. Se va pune pe picioare în curând”, a explicat secretarului general al PSD Codrin Ștefănescu, într-o intervenție telefonică la B1 Tv.

Liviu Dragnea, a anunţat, luni, după şedinţa BPN a PSD, că nu va participa la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României, de la Palatul Cotroceni.

„Eu nu”, a răspus Liviu Dragnea, întrebat dacă va participa la recepţia de 1 Decembrie organizată de Klaus Iohannis.

Dragnea nu a apărut în public nici anul trecut la parada dedicată Zilei Naţionale.

Vineri are loc ultima repetiţie pentru parada de 1 Decembrie. Militarii români vor defila la arcul de Triumf pentru ca parada de mâine să se desfăşoare perfect. Sunt deja restricţii de circulaţie în capitală. Autorităţile s-au mobilizat şi din punctul de vedere al Securităţii, s-au luat măsuri fără precedent.

Circa 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, între care şi aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, vor participa, sâmbătă, începând de la ora 10.00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, anunţă Ministerul Apărării într-un comunicat.