Liviu Dragnea revine în politică: „Nu voi înceta să lupt cu hienele și trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor din afară!”

La un an de zile de când a fost eliberat din închisoare, Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, a ieșit la atac. 

16 iul. 2022, 13:21
Liviu Dragnea revine în politică: „Nu voi înceta să lupt cu hienele și trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor din afară!”

Fostul lider social-democrat susține că este gata să revină în forță, politică. Printr-o postare pe Facebook, el și-a amenințat adversarii:

„Astăzi se împlinește 1 an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României și că fără mine românii o vor duce mai bine și țara va prospera. La un an de la eliberarea mea, constat cu tristețe că nu este deloc așa. Majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii iar țara este în pragul falimentului.

 

Liviu Dragnea revine pe prima scenă politică. Amenințare pentru adversari

 

Îi anunț pe toți aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie. Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această țară, dar mai ales cu toți trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor de afară.

Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulțumesc și îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor șacali”, a notat Liviu Dragnea.

Eliberat din închisoare, Liviu Dragnea nu poate sta departe de politică. Fostul lider al PSD și-a lansat propriul partid, Alianța Pentru Patrie (APP), din care mai face parte prietenul său, Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, precum și alți foști membri din formațiunea social-democrată, îndepărtați după accederea la putere a noii conduceri, formată din Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.