Liviu Dragnea mai primeşte o LOVITURĂ CRUNATĂ în INSTANŢĂ. Decizia este DEFINITIVĂ

Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, cererea făcută de Liviu Dragnea, în care fostul lider al PSD solicita ca Inspecţia Judiciară să o cerceteze pe procuroarea DNA Alexandra Lăncrănjan, care instrumentează dosarul Tel Drum.

22 ian. 2020, 18:47
Liviu Dragnea mai primeşte o LOVITURĂ CRUNATĂ în INSTANŢĂ. Decizia este DEFINITIVĂ

Liviu Dragnea a cerut în august 2018 ca Inspecţia Judiciară să verifice cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, susţinând că procurorii au folosit protocolul secret încheiat între Parchetul General şi SRI. Fostul lider PSD  o acuza pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu în dosarul Tel Drum, deşi fapta ar fi fost prescrisă. În plus, Alexandra Lăncrănjan ar fi furnizat presei documente din dosar.

Inspecţia Judiciară i-a respins solicitarea, însă Liviu Dragnea a atacat rezoluţia inspectorilor judiciari la Curtea de Apel Bucureşti, care i-a respins contestaţia ca inadmisibilă.

Liviu Dragnea acuză că i-au fost încălcate drepturile. Acuzaţii grave la adresa conducerii Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider al PSD a introdus două căi extraordinare de atac – recurs în casaţie şi contestaţie în anulare -, respinse însă definitiv de ICCJ.