Liviu Dragnea trece prin clipe grele. „Medicii sunt rezervați, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil”

Liviu Dragnea are probleme cu spatele, care s-au agravat în perioada petrecută în penitenciar, a anunţat Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații fostului lider PSD.

03 aug. 2021, 21:39
Liviu Dragnea trece prin clipe grele. „Medicii sunt rezervați, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil”

Liviu Dragnea trece prin clipe grele. Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, a postat pe Facebook noi detalii despre starea de sănătate a lui fostului lider al PSD. Acesta susține că, deși starea sa este în general bună, Liviu Dragnea ar avea nevoie de operație.

Liviu Dragnea trece prin clipe grele

Liviu Dragnea are probleme cu spatele și acestea s-au agravat în perioada petrecută în penitenciar. Mai mult, Codrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea a primis că, în curând, va acorda un interviu unei televiziuni. „Am promis că vă țin la curent! După foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat în ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil. Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles. Doctorii sunt rezervați pentru o altă variantā, mai sunt doi care trebuie să-l vadă, pentru că programul a fost modificat după ce l-au convocat la DNA. Vă amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. În rest, se simte ok. E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis că în câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi după anunțul acesta! Vă imbrățișeazā pe toți!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a fost eliberat că a participat la activităţi religioase şi sportive. Motivarea instanţei 

Liviu Dragnea a fost eliberat joi, 15 iulie 2021, din Penitenciarul Rahova, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Acesta se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC Teleorman.