Liviu Dragnea: „Tudorel Toader a greşit mult, întreg partidul e supărat”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că are ”o mare supărare” în ceea ce îl privește pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, și a anunțat că la următorul Comitet Executiv se va lua o decizie în privința acestuia, menționând că întreg partidul este supărat pe Tudorel Toader.

11 apr. 2019, 18:35
Liviu Dragnea: „Tudorel Toader a greşit mult, întreg partidul e supărat”

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora ministrul Tudorel Toader s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a răspuns, la Antena 3, în emisiunea „Ediție Specială” cu Răzvan Dumitrescu: „Am auzit și eu zvonurile astea”. Întrebat dacă ar fi adevărate sau e „o șopârlă”, a răspuns că nu are de unde să știe. „Pe mine nu mă interesează, puteau să se întâlnească de zece ori. Eu nu cred că s-au întâlnit”.

„Am mare respect pentru Tudorel Toader, dar a greșit foarte mult. Ca membru al unui Guvern, asumat de un partid mare, într-o perioadă agitată, exact din motivele astea false, nu poți să te joci cu așa ceva, să anunți ceva și apoi să te joci cu anunțurile respective, asta e cea mai mare supărare în partid și nu are rost s-o ascund. I-am spus și dumnealui foarte cinstit, fără patimă și fără ceartă. Eu, personal, am o foarte mare supărare.” a mai explicat Liviu Dragnea.

Întrebat despre ce a făcut bun Tudorel Toader, Liviu Dragnea a spus că dorește să încheie subiectul: „nu sunt aici să fac analiza activității lui Toader.”

Președintele PSD a mai spus că există oameni în PSD care să-l înlocuiască pe Tudorel Toader în Ministerul Justiției, dacă va fi cazul.

Natalia Intotero și Rovana Plumb vor fi remaniate din Guvern

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că la următorul Comitet Executiv, Natalia Intotero și Rovana Plumb vor fi remaniate din Guvern. El susține că se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să blocheze numirea noilor miniștrii pentru că ”atâta știe: să blocheze tot ce vine de la PSD”.

”Remaniere va fi, pentru că două colege pleacă din Guvern. (…) Eu le-am cerut să demisioneze din Guvern pentru că nu este în regulă să fie și în campanie, și la Guvern. Nu este în regulă să mergi cu mașina de la Guvern în campanie, cu telefon, cu toate asigurate de Guvern. 

Dacă ne va bloca, nefiind prima dată nu o să mai fim așa de supărați. A blocat el legi, a blocat toate proiectele. Dacă ne blochează el o să fie circarul șef. El atâta știe: orice vine de la PSD se blochează. Poate să ia țara foc, pe el nu-l interesează, el vrea doar să blocheze PSD.

Dacă o să apară discuție despre altcineva, orice este posibil. Eu nu știu să fie discuții în acest moment.”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.