Dragnea: USL nu are în plan SUSPENDAREA lui Traian Băsescu. Cei doi oameni colaborează VIDEO

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, seara, la România TV, că USL nu are în plan o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, toată lumea fiind "mulţumită că cele două instituţiii şi cei doi oameni colaborează" în acest moment.

30 ian. 2013, 18:41

Liviu Dragnea a precizat că, în USL, nu există nici o intenţie privind suspendarea lui Traian Băsescu.

„Eu am alt punct de vedere. Cred că liniştea care există acum pe piaţa politică sau colaborarea instituţională dintre  Guvern şi Preşedinţie nu face rău României. (…) USL nu are în plan nici o suspendare. Eu personal, nu îmi doresc să mai ajungem la o suspendare, nu văd de ce am ajungem la o nouă suspendare. Toată lumea este mulţumită că cele două instituţiii colaborează, cei doi oameni colaborează. Nu văd de ce trebuie să ajungem acolo. Astă-vară a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politică şi socială dusă aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie să fie unul stabil, un an cu linişte. În concluzie, USL nu are în plan aşa ceva, nu s-a discutat şi nu vrem să ajungem la aşa ceva”, a spus social-democratul.

Dragnea a adăugat că se va ajunge la suspendare doar în cazul în care Traian Băsescu va încălca Constituţia – „ia Constituţia, o rupe, o calcă în picioare, îi dă foc şi nu mai ţine cont de nimic”.

Dar din ce am văzut în ultima perioadă, omul îşi vede de treabă la Cotroceni, îşi îndeplineşte atribuţiile, sunt doi oameni care instituţional se mai întâlnesc. (…) Nu este nevoie să fie dragoste sau iubire, sunt relaţii instituţionale care trebuie să fie duse la capăt„, a precizat Dragnea.

Preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a afirmat, duminică seară, că susţine o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi că nu crede într-o coabitare a acestuia cu Uniunea Social-Liberală.


loading...
Partenerii noștri