Liviu Dragnea: Vineri vom avea şedinţa coaliţiei PSD-ALDE. Funcţia de viceguvernator al BNR, pe ordinea de zi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că vineri va avea loc şedinţa coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, printre subiectele care se vor afla pe ordindea de zi aflându-se şi funcţia de viceguvernator al BNR, rămasă vacantă după demisia lui Bogdan Olteanu.

01 mart. 2017, 11:31
Liviu Dragnea: Vineri vom avea şedinţa coaliţiei PSD-ALDE. Funcţia de viceguvernator al BNR, pe ordinea de zi

Chestionat când soluţionează funcţia de viceguvernator al BNR, Liviu Dragnea a spus că în şedinţa de vineri a coaliţiei.

„Vineri, la ora 10.00, la sediul PSD din Kiseleff, o să avem o şedinţă a coaliţiei şi acesta va fi unul din punctele de pe ordinea de zi a discuţiei. Sper să stabilim şi pe cine am putea să susţinem acolo”,a precizat liderul PSD.

De asemenea, întrebat dacă pentru funcţia de viceguvernator al BNR va exista o propunere a coaliţiei, preşedintele social-democraţilor a spus: „Eu aşa cred că ar trebui să fie”, scrie News.ro.

Chestionat în continuare dacă se va discuta şi situaţia de la AEP, Liviu Dragnea a susţinut că este necesar să se clarifice şi această chestiune.

„Şi acolo trebuie, pentru că s-a întârziat foarte mult, este o instituţie foarte importantă şi încă instabilă. Plus că trebuie să dăm un aviz pentru domn director de acolo pe care nu îl ştim”, a conchis Liviu Dragnea.