Liviu Dragnea vrea să rămână la Penitenciarul Rahova după carantină

Liviu Dragnea a cerut să rămână încarcetat la Penitenciarul Rahova şi după perioada de carantină. 

13 iun. 2019, 08:05
Liviu Dragnea vrea să rămână la Penitenciarul Rahova după carantină

Liviu Dragnea a fost condamnat, în data de 27 mai 2019, la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. În aceeaşi zi, fostul preşedinte al PSD s-a predat şi a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne 21 de zile în carantină. Cum luni expiră perioada de carantină, Liviu Dragnea ar fi cerut să-şi ispăşească pedeapsa tot la Penitenciarul Rahova, potrivit România TV.

Conform procedurilor, având carte de indentitate de Teleorman, Liviu Dragnea ar trebui încarcerat, după perioada de carantină, la Penitenciarul din Giurgiu, acolo unde sunt ţinuţi deţinuţii cu regim închis. Rămâne de văzut ce decizie vor lua autorităţile în condiţiile în care fostul şef al PSD este încadrat şi la categoria „deţinuţi vulerabili” şi este monitorizat 24 din 24 de ore şi are vizite dese la psiholog.

În acelaşi penitenciar sunt încarceraţi şi Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje, dar şi fostul şef al Fiscului Sorin Blejnar. 

Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare. Dezvăluiri de ultimă oră


loading...