Liviu este în stare de şoc. Israela este grav bolnavă. „Nici nu pot să mai vorbesc…” FOTO

Ajunsa la varsta de 74 de ani, una dintre cele mai celebre milionare din Romania, Israela Vodovoz, trece prin clipe de cosmar, dupa ce problemele de santate i-au recidivat, iara cum se afla sub tratament.

08 ian. 2015, 08:25
Liviu este în stare de şoc. Israela este grav bolnavă. „Nici nu pot să mai vorbesc…” FOTO

Considerat unul dintre cele mai excentrice cupluri din Romania, milionara Israela Vodovoz si sotul ei, Liviu, mai tanar cu 30 de ani decat ea, au tinut atentia publica captata in toti acesti ani, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Cel mai bârfit cuplu din showbiz, reality show în jurul lumii FOTO

Disparuta din atentia publica in ultima vreme, Israela Vodovoz si-a concentrat toata atentia asupra pensiunii pe care o are in Viseul de Sus, si pe care o administreaza impreuna cu sotul ei, Liviu. Cei doi au facut deliciul tuturor curiosilor care au comentat relatia lor din cauza diferentei de varsta dintre acestia. Nu le-a dat nicio sansa, iar cei sapte ani care i-au prins impreuna demonstreaza ca relatia lor este solida.

Israela se afla sub tratament

Nu la fel de bine i-a gasit noul an pe cei doi, si asta din cauza unor probleme de sanatate pe care Israela le inatmpina, si care o sperie foarte rau.

Citeşte şi ISRAELA şi-a făcut TESTAMENTUL. Decizie neaşteptată în privinţa soţului mai mic ca ea cu 30 de ani

„Iertati-ma! Sunt bolnava, ma aflu sub tratament si nici nu pot sa vorbesc”, a transmis milionara, fara alte detalii despre afectiunea pe care o sufera.

Pe Israela, salsa a salvat-o de la moarte. A fost grav bolnava, a ajuns de doua ori in moarte clinica si a stat 5 ani intr-un scaun cu rotile. Dragostea pentru dans, optimismul incurabil, curajul, credinta in Dumnezeu, increderea in fortele proprii si dragostea pentru oameni si viata au ajutat-o pe Israela sa se ridice si sa mearga mai departe.