Liviu Mihaiu, reacţie la dosarul Vîntu: Nimeni nu m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva!

Publicat: Joi, 28 Iulie 2016 16:55 // Actualizat: Joi, 28 Iulie 2016 16:55 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Mihaiu spune într-o postare pe Facebook că el nu ştie ca propunerea lui pe postul de guvernator al Deltei Dunării să fi fost rezultatul unei tranzacţii la nivel înalt. Mai mult, Liviu Mihaiu susţine că nimeni nu l-a sunat niciodată să-i ceară ceva din acea funcţie.

Liviu Mihaiu pretinde că a avut un mandat bun ca guvernator al Deltei şi îi îndeamnă pe procurori să ducă dosarul la până la capăt.

"1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni (2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.

2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.

3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.

4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt "onorat" că "transferul" meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi :) ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..

5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal "sud-american" NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.

6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!", a scris Liviu Mihaiu pe Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu este cercetat pentru cumpărare de influenţă, informează România TV. Afaceristul ar fi plătit sume de bani către Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu pentru a obţine numirea fostului jurnalist Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Potrivit RomâniaTV, Sorin Ovidiu Vîntu i-ar fi dat lui Călin Popescu Tăriceanu, prim ministru la acea dată, o sumă de bani prin intermediul lui Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor la acea dată, pentru a-l numi pe fostul jurnalist Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunării pe 18 septembrie 2008, în şedinţă de guvern, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu. Fostul guvernator, înlocuit de Mihaiu, a devenit consilier al premierului Tăriceanu.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu, la DNA. Afaceristul ar fi încercat să-i cumpere pe Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H