Liviu Pleşoianu o demască pe Diana Şoşoacă, fostă susţinătoare a USR-PLUS: „Mă întreabă unii dacă m-am dat cu USR, pentru că o critic pe ŞOŞO”

Chiar dacă a fost trecut pe "linie moartă" de PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea şi preluarea puterii în partid de către Marcel Ciolacu şi echipa sa, Liviu Pleşoianu continuă să facă politică pe Facebook, unde a anunţat în urmă cu două zile că pregăteşte un proiect pe care îl va lansa în viitorul apropiat.

05 feb. 2021, 11:47
Liviu Pleşoianu o demască pe Diana Şoşoacă, fostă susţinătoare a USR-PLUS: „Mă întreabă unii dacă m-am dat cu USR, pentru că o critic pe ŞOŞO”

Liviu Pleşoianu a declanşat pe pagina sa de Facebook un adevărat război de la distanţă cu senatoarea AUR Diana Şoşoacă, demascând faptul că aceasta a fost, cu doar doi ani în urmă, o susţinătoare ferventă a partidelor de dreapta USR-PLUS şi chiar a Laurei Kovesi, ba chiar îi îndemna pe români să voteze partidele conduse de Dan Barna şi Dacian Cioloş.

„A o compara pe ȘOȘOACĂ cu Vadim e a compara o CIUMĂFAIE cu un gorun!
Mi-e #SCÂRBĂ de adorația #BĂLOASĂ a ipocritei Șoșoacă la adresa ipocritei Kovesi! …Spre comparație, căutați ce spunea Vadim despre Kovesi.”, scria miercuri Pleşoianu, însoţind mesajul cu o fotografie a unei postări a senatoarei, din 2018, în care o lăuda pe Kovesi, după demiterea acesteia din fruntea DNA.

În aceeaşi zi, Pleşoianu a continuat seria dezvăluirilor, publicând o nouă captură a unei postări a Dianei Şoşoacă, în care aceasta îi ataca pe credincioşii care merg la pelerinajul Sfintei Paraschieva.

„Uaaa…. Marea Șoșoacăăă! Iaaa… cum ziceaaa…. Eaaa… Eroinaaa… I-auzi, cică „moaștele Sfintei Parascheva” înseamnă „MORȚI PUTREZIȚI”! Uaaaa…. Nuuuu… Nu se poateee… Eroinaaa…
P.S. Voi continua până când dispare de pe pagina mea ultimul nedeștept care nu pricepe ce e cu această tanti degrabă urlătoare și ipocrită… Nu vreau DELOC nedeștepți pe această pagină! Lucrurile se vor schimba radical din acest punct de vedere. Ești nedeștept? Vaya con Șoșo! Ești atât de nedeștept încât nu te prinzi RAPID că această IPOCRITĂ se urcă pe orice val? Nu pricepi că zice azi exact pe DOS față de cum zicea ieri? …Atunci DU-TE, că îmi pierzi TIMPUL! Vaya con Șoșo! Și uită această pagină!”, a scris Liviu Pleşoianu.

Captura de pe pagina Dianei Sosoaca

Liviu Pleşoianu a prins-o pe Şoşoacă făcând campanie pentru USR

„Mă întreabă pe aici niște deștepți CU CRĂCI dacă „m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ȘOȘO. Da, deștepților CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS „pentru copiii noștri”, nu eroina vieții…
Cât de NEDEȘTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ȘOȘO!?
…Hai, înjurături de la fanii lui Șoșo, ca să termin de curățat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ȘOȘO!”, a scris Pleşoianu joi seară pe Facebook.

Captura de pe pagina Dianei Sosoaca

Citeşte şi: Vlad Voiculescu şi-a depus declaraţia de avere, la două săptămâni după termenul legal. Ministrul Sănătăţii nu a câştigat niciun ban în 2020