Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor, la doar două zile după ce a fost externat. Cum se simte artistul

Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital, la doar două zile după ce a fost externat. Acest lucru i-a îngrijorat pe fani, care i-au lăsat mesaje care mai de care mai încurajatoare.

02 dec. 2021, 08:54
Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor, la doar două zile după ce a fost externat. Cum se simte artistul

Pentru a lămuri situația, Liviu Vârciu a explicat că de această dată nu a rămas la spital peste noapte, ci doar a mers să facă niște investigații mai amănunțite privind starea de sănătate.

Atât artistul, cât și familia lui și fanii, sunt îngrijorați de starea lui de sănătate și vor să știe de unde vine. Așa că Liviu Vârciu a mers să facă mai multe controale amănunțite.

„Ia uitați medicii! Ei muncesc și astăzi (…) Aia e, am venit să îmi fac și un RMN. Ceva, ceva trebuie să am. (…)”, le-a transmis Liviu Vârciu urmăritorilor săi de pe Instagram.

Cu ce sechele a rămas Liviu Vârciu după Covid: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg!”

La un an de când a fost infectat cu Covid, Liviu Vârciu s-a confruntat cu o răceală cumplită și a mers la spital.

A încercat tratamente băbești care nu au mers, iar în cele din urmă a apelat la ajutorul medicilor.

“Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, a comentat Liviu, pe imaginile de pe InstaStory, în care apare în jacuzzi.

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu a ajuns la spital după ce a spus că nu se simte deloc bine. S-a filmat pe patul de spital, cu branula în mână și a mărturisit că a cerut ajutorul medicilor. După ce a primit o perfuzie, artistul a fost externat, dar tot nu a scăpat de probleme! A mărturisit că nu înțelege ce se întâmplă deoarece ia o mulțime de pastile și tot nu îi trece răceala puternică. „Tot la fel, tot la fel. Nu înțeleg, toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg. Aveți grijă de voi ca să stați cu festul în casă și cu patru pături pe voi. Îmbrăcați-vă când ieșiți afară că baga suferă la frumusețe. Nu ieși cu capul ud mamă, da!?”, a spus  Liviu Vârciu într-un live pe Instagram.

 


loading...