Liviu Vârciu, dezvăluiri despre despărţirea de Anda Călin: „E vina mea, numai vina mea…”

Vestea că Liviu Vârciu se desparte de Anda Călin, mama fetiței sale, a fost o mare surpriză pentru toată lumea. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au botezat-o pe micuța Anastasia, iar vestea despărțirii i-a luat prin surprindere pe toți.

05 iul. 2018, 13:45
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre despărţirea de Anda Călin: „E vina mea, numai vina mea…”

Prezentatorul TV a dezvăluit că nu mai vrea să vorbească despre acest subiect care i-a afectat familia. „Nu știu despre ce evenimente vorbești. Eu sunt o persoană publică, deși eu nu mă consider o persona publică. Ăsta e cumva locul meu de muncă. Eu am semnat un contract cu Antena 1. (…) Nu are nicio legătura viața mea personală cu carieră mea și te-aș ruga mult de tot să rămână personală. Ține doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. 

Am făcut multe greșeli în viață, în tinerețile mele tumultoase, dar acum aș vrea să țin povestea asta doar pentru mine, pentru familia mea. (…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune și am făcut o greșeală să îmi pun viața pe platou. Greșelile tinereții mi le asum.