Liviu Vârciu, după împăcarea cu Adelina Pestriţu: Mi-a promis că-mi face un copil

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au hotărât să mai dea o şansă relaţiei lor. Cei doi s-au împăcat în timpul petrecerii de botez a fetiţei lui Pepe şi şi-au făcut deja planuri de viitor, Adelina promiţându-i lui Liviu că îl va face tată.

19 feb. 2013, 07:42
Liviu Vârciu, după împăcarea cu Adelina Pestriţu: Mi-a promis că-mi face un copil

„Cu siguranţă nu voi găsi o iubire aşa mare ca a mea pentru Adelina. Eu o iubesc, este soţia mea şi în faţa lui Dumnezeu, şi în faţa lu’ mama. E superba mea soţie şi mi-a promis că îmi face un copil.”, a declarat Liviu pentru wowbiz.ro

Se pare că responsabil pentru împăcarea celor doi este Silviu Prigoană care l-a sfătuit pe Liviu să lupte pentru ceea ce iubeşte.

„Vă dau cuvântul meu de onoare că dacă nu îl vedeam pe domnul Prigoană, soarta mea era alta. Aş vrea să fiu eu capabil. O iubesc pe Adelina foarte mult. Prigoană mi-a zis să mă împac cu ea. Datorită domnului Prigoana o sa trec peste orgoliu zâmbind.”, a spus Liviu.

Suntem doi năpăstuiţi ai sorţii. Doi părăsiţi, plângem unul pe umărul altuia. Dar nu aveam curajul să recunoaştem că ne iubim femeile de lângă noi şi le apreciem doar atunci când le pierdem. Se numeşte orgoliu. Şi orgoliu are un om prost. Uite aici doi proşti. În faţa sentimentelor nu există orgolii. Cum sufăr eu ca un câine de zece ani ca un prost. Şi va suferi şi el. I-am zis : „Ia-o, du-te acasă şi vei fi fericit”, au fost cuvintele lui Silviu Prigoană care l-au determinat pe Liviu să facă primul pas spre împăcare cu Adelina.