Liviu Vârciu e liber de contract. Fostul soţ al Adelinei Pestriţu a părăsit Kanal D

Liviu Vârciu a încheiat joi contractul cu Kanal D.

09 oct. 2014, 16:34
Liviu Vârciu e liber de contract. Fostul soţ al Adelinei Pestriţu a părăsit Kanal D

„Incepand de azi contractul meu cu Kanal D a expirat. Le multumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat in acest loc minunat si nu exclud, pe viitor, posibilitatea unor alte colaborari. Deocamdata ma voi concentra pe muzica, sper sa incep si un turneu de anvergura prin toata tara, iar intre timp astept oferte. Toate ofertele sa vina la mine”, a declarat Liviu Vârciu pentru wowbiz.ro.

Liviu Vârciu se relansează în muzică pe spatele lui Dan Spătaru. Fostul manelist a înregistrat o melodie după piesa „Ştrengar”, interpretată de celebrul cântăreţ. Soţia lui Dan Spătaru a mărturisit că nu s-a supărat că nu i s-a cerut acordul, însă ar fi preferat să fie anunţată de artist.

„Dan a făcut-o în româneşte, o strofă o cânta în româneşte, una în italiană, a fost a lui Celentano. Putea să dea un telefon, dar nu mă deranjează. Să vii cu un buchet de flori sa spui merci, asta se poate”, a declarat Sidonia Spătaru la România TV.

Sidonia Spătaru a mărturisit că a oferit multor artişti negativele soţului ei, fără să ceară vreun ban, deşi înregistrările au fost costisitoare pentru Dan Spătaru. Acum, soţia maestrului spune că s-a gândit chiar să înregistreze la OSIM marca „Dan Spătaru”.

Vezi: Gafă de proporţii. Fosta asistentă a lui Vârciu, cu ZONA INTIMĂ la vedere FOTO