Liviu Vârciu s-a infectat cu coronavirus. Primul anunț al artistului: „Nu-mi mai bat capul cu Moș Crăciun, n-are cum să vină”

Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor că s-a infectat cu coronavirus și că s-a izolat.

23 dec. 2020, 22:02
Liviu Vârciu s-a infectat cu coronavirus. Primul anunț al artistului: „Nu-mi mai bat capul cu Moș Crăciun, n-are cum să vină”

Liviu Vârciu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram. Artistul și-a început mesajul cu un „Crăciun fericit”, însă în scurt timp a sosit și vestea neașteptată.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a dezvăluit Liviu Vârciu.

Artistul a început să facă haz de necaz, în stilul său caracteristic, punctând că Moș Crăciun nu o să-l viziteze în acest an de teamă să nu se infecteze și el.

„E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare”.

Liviu Vârciu le-a transmis urmăritorilor săi să fie atenți și să respecte măsurile de protecție.

„Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a glumit Liviu Vârciu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Citiți și Programul supermarketurilor de Crăciun. Cum vor funcționa marile lanțuri din țară