Liviu Vârciu, SCANDAL MONSTRU în mall cu iubita. Oamenii s-au uitat ca la circ fără să intervină

Chiar daca şi-a ţinut noua iubită departe de agitaţia din showbiz, Liviu Vârciu nu se fereşte în schimb să-i facă scene în public. După o ceartă în mijlocul mall-ului, ceea ce a părut să aducă lacrimi în ochii brunetei, "falnicul crai" a lăsat-o cu ochii-n soare în mall şi s-a făcut nevăzut.

11 dec. 2013, 08:36

Tocmai când părea să-si trăiască dragostea liniştit şi împăcat cu el, departe de ochii curioşilor, eternul îndrăgostit Liviu Varciu şi-a scos iubita la rampa. Dar nu într-o poveste romantică, ci mai degrabă într-o dramă. Într-un mall din Capitală cei doi au oferit un adevărat spectacol. Năbădăile de Don Juan au dat în clocot şi s-au vărsat iute pe partenera muştruluita ca un copil neascultator.

Potrivit cancan.ro, cearta lor nu s-a încheiat ca-n filmele emoţionante, cu un sărut de împăcare, ci cu o despărţire. Liviu şi-a abandonat iubita în magazin şi a dispărut ca-n ceaţă.

Bruneta s-a refugiat într-o cafenea, unde şi-a vărsat oful prietenei şi şi-a tratat tristeţea cu multă nicotină. După câteva ore, amorezii s-au reîntâlnit în parcare. El a aşteptat-o în maşină, ea cuminţică şi-a pus singurică sacoşele în portbagaj şi au plecat spre casă.

Vezi şi: Liviu Vârciu şi-a găsit în sfârşit jumătatea. Uite cum arată noua sa iubită