Liviu Vârciu și Anda Călin, scandal înainte de nuntă: „Eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel”

Anda Călin a mărtusit că ea și viitorul ei soț au planuri diferite în ceea ce privește organizarea nunții.

09 dec. 2022, 13:27

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu din anul 2016 și au împreună doi copii. În mai multe rânduri, relația lor s-a aflat pe muchie de cuțit, însă au reușit să depășească toate provocările și obstacolele pe care le-au întâmpinat. Cei doi se pregătesc să se căsătorească, însă o dată a evenimentului nu a fost încă anunțată. Ideea nunții le-a mai dat târcoale de-a lungul celor șase ani de relație, însă au fost ținuți în loc de unele neînțlegeri pe care le-au avut.

Mircea Badea a găsit un mod inedit de a boicota Austria. La ce renunţă prezentatorul: „Îţi dai seama câţi bani le-am dat?”

Liviu Vârciu și Anda Călin se pare că au neînțelegeri din cauza listei de invitați la nunta lor. Cei doi parteneri își doresc ca evenimentul să aibă loc în viitorul apropiat, însă recunosc că mai au foarte multe aspecte de pus la punct. Se pare că aceștia au viziuni diferite cu privire la cel mai important eveniment din viața lor și nu reușesc întotdeauna să găsească o cale de mijloc.

Anda Călin a mărtusit că ea și viitorul ei soț au planuri diferite în ceea ce privește organizarea nunții. În timp ce iubita prezentatorului își dorește un eveniment restrâns, Liviu Vârciu este de părere că un număr mai mare de invitați ar trebui să le fie alături într-o zi de asemenea importanță.

Răsturnare de situaţie. Alina Sorescu nu a divorţat de Alexandru Ciucu: „Se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape”

Se pare că lista invitaților este un subiect care generează discuții în contradictoriu între cei doi viitori soți.

„Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic’, a spus Anda Călin, potrivit click.ro

Anda și Liviu Vârciu au avut o iubire cu peripeții. În 2017, bruneta se muta în vila prezentatorului de televiziune din zona Băneasa, după ce și-a vândut apartamentul, iar banii obținuți i-a dat prezentatorului tv pentru a face un film cinematografic.

La un an distanță, cei doi s-au despărțit, astfel că Anda a plecat din căminul conjugal. Ulterior, cei doi s-au împăcat și au rămas împreună.

Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin schimbă bonele ca pe șosete
„Copiii stau acasă cu noi în cea mai mare parte iar în weekend mai merg la soacra mea. De o săptămână a venit o bonă, însă încă nu s-au adaptat cei mici cu dânsa. Trebuie să stau eu cu ei acum. Liviu a terminat filmările astăzi mai devreme și a fugit acasă. Acum noi avem o bonă din Republica Moldova, am mai avut încă două bone dar nu au rezistat…ca să zic așa.

Sinceră să fiu nu este ca și cum ele stau toată ziua cu un copil, fata (n.r – Anastasia) este la școală, băiatul (n.r – Liviu Matei) este la grădiniță. Ei ajung acasă la șase, au timp liber destul de mult, dar pretențiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele să ofere. Vor bani mulți și se implică foarte puțin. Un exemplu concret să îți zic…Eu mi-am luat o bonă să mă ajute, nu să stea cu mine să mai vorbesc cu cineva prin casă. În total cu carte de muncă și salariu depășim suma 1.000 de euro pe lună.”, a declarat pentru Click!, Anda Călin.