Livrez dragoste: Scrisori inedite pentru persoanele iubite, trimise gratuit cu bicicleta în Bucureşti

Proiectul "Livrez Dragoste", un serviciu unic în România, ce presupune scrierea și transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care interacțiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual, va începe lunea viitoare, informează un comunicat al organizatorilor.

12 mart. 2014, 07:24
Livrez dragoste: Scrisori inedite pentru persoanele iubite, trimise gratuit cu bicicleta în Bucureşti

Cei care doresc să trimită scrisori de dragoste pot să acceseze website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secțiunea „Scrisoarea ta” și pot completa formularul existent.

Expeditorul va scrie cele mai frumoase gânduri pentru destinatarul scrisorii, după care are opțiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului, scrie Agerpres.

Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea scrisorii se face pe bicicletă, doar în București.

Serviciul se adresează publicului modern și creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferența. Livrările oficiale vor începe din data de 17 martie.

„Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului Arta nu mușcă — cel mai important demers socio-cultural din România, ce are ca obiectiv susținerea tinerilor artiști talentați din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală și creativă.