Liz Hurley dezminte zvonurile: Nu am am avut RELAŢII SEXUALE cu acest PREŞEDINTE

Supermodelul Liz Hurley, care a fost atrasă fără voia sa într-un scandal sexual ce îl implică şi pe fostul preşedinte american Bill Clinton, a dezminţit, joi, bârfele din jurul acestei poveşti, care a fost inventată şi înregistrată audio de fostul ei prieten, într-o noapte când s-a drogat până nu a mai ştiut de el.

06 feb. 2014, 19:39

Liz Hurley, celebrul fotomodel în vârstă de 48 de ani, a ieşit la rampă, joi şi a dezminţit zvonurile „murdare” lansate de fostul ei prieten, vedeta de la Hollywood, Tom Sizemore, care a povestit într-o înregistrare audio, datând din luna ianuarie, că Liz ar fi avut o legătură clandestină, timp de un an, în 1998, cu fostul şef de la Casa Albă, Bill Clinton.

Mai mult decât atât, actorul a spus că preşedintele Clinton l-ar fi abordat personal şi i-ar fi cerut să îi dea numărul de telefon al lui Hurley şi că fotomodelul devenit uterior actriţă ar fi dat curs invitaţiei preşedintelui la Casa Albă, în ciuda faptului că ea era logodită cu actorul Hugh Grant.

Tom Sizemore a dezminţit la rândul său existenţa relaţiei între fotomodelul britanic şi preşedintele american, dar nu şi faptul că el a fost cel care a făcut acele afirmaţii înregistrate pe bandă audio, în compania a doi prieteni cu care băuse şi consumase droguri toată noaptea.

Astfel, în înregistrarea respectivă, dezvăluită zilele trecute de portalul Radar Online, Tom le mai povesteşte prietenilor lui cum preşedintele l-ar fi abordat personal şi chiar l-ar fi constrâns să îi dea numărul de telefon al fotomodelului.  Actorul spune că preşedintele a sunat-o chiar în faţa lui Tom şi i-a spus că îi va trimite un avion în „maximum 3 ore”, care să o aducă la el, la Casa Albă şi că ea a acceptat aproape imediat.

Ton Sizemore mai spune în înregistrare că prima aventură amoroasă a lui Clinton cu Hurley ar fi avut loc în dormitorul Lincoln, de la Casa Albă, care era alături de cel unde Bill şi soţia lui, Hillary dormeau, dar că el i-ar fi spus fotomodelului că au hotărât să nu mai doarmă împreună, deşi ţin în continuare unul la celălalt.

Liz Hurley a reacţionat

După publicarea informaţiilor scandaloase de către Radar Online, atât actriţa vizată, cât şi cel care a făcut pretinsele dezvăluiri despre aventurile ei cu preşedintele american au reacţionat. Tom a spus că toată acea înregistrare nu a fost decât „elucubraţia unui bărbat drogat”, iar Liz s-a înfuriat şi a denunţat toată „mizeria”. „Eu nu am avut relaţii sexuale cu acel preşedinte”, a fost primul răspuns al actriţei.

Ea a mai spus că s-a întâlnit cu soţii Clinton, în câteva ocazii, între care şi la un bal de caritate, în Rusia, unde au stat chiar şi la aceeaşi masă, precum şi cu alte personalităţi politice, cum ar fi fostul prim-ministru britanic Tony Blair şi cu soţia lui, Cherie, despre care a spus că îi adoră şi îi place să se afle încompania lor.

Nu în ultimul rând, Liz a spus, joi, că a luat legătura cu avocaţii săi şi că se pregăteşte să-i dea în judecată pe toţi cei care i-au adus prejudicii de imagine, începând cu publicaţiile care au scris despre acest scandal.  Cât îl priveşte pe Tom, el a negat şi faptul că ar fi fost vreofată la Casa Albă şi s-ar fi întânit cu Clinton.