Localnicii din satele din Vâlcea, rămase izolate din cauza inundaţiilor, îşi pot exercita dreptul de vot

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Localnicii din cele două sate vâlcene care au rămas izolate în urmă cu o săptămână din cauza inundaţiilor, vor putea să-şi exercite dreptul la vot, după ce au fost realizate, "în timp record" drumuri de acces care le vor permite să ajungă la secţiile de votare la care sunt arondaţi.

25 mai 2014, 07:34
Localnicii din satele din Vâlcea, rămase izolate din cauza inundaţiilor, îşi pot exercita dreptul de vot

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. „Cei din Dosul Râului au în funcţie o punte pietonală peste râul Topolog, care a fost finalizată în timp record, aş spune, de militari. Aşadar, cei 150 de săteni pot să îşi exercite dreptul constituţional de vot la secţia la care sunt arondaţi, din comuna Nicolae Bălcescu. Din discuţiile cu primarul oraşului Berbeşti, am înţeles că Exploatarea Minieră a reuşit şi în cazul cătunului Amzuleşti să execute un drum de acces prin halda de steril, astfel încât să nu existe probleme. Deci, la ora asta, nu mai există, în judeţul Vâlcea, oameni sau cătune izolate„, a precizat prefectul Dumitru Cornoiu, potrivit Agerpres.

Acesta s-a deplasat, duminică dimineaţă, în zona comunei Nicolae Bălcescu, pentru a se informa cu privire la stadiul lucrărilor la noul pod rutier, executat de militari.

În judeţul Vâlcea sunt aşteptaţi duminică, la urne, un număr de 338.252 de alegători, care vor putea să-şi exercite dreptul la vot în 425 de secţii, dintre care 88 se află pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Citeşte şi: ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: MAI: 579 de tineri împlinesc în ziua alegerilor vârsta de 18 ani