Locatari din Neamţ, terorizaţi de o bătrână care creşte 30 de câini în apartament

O bătrână în vârstă de 69 de ani din Piatra Neamţ este acuzată de vecinii de bloc că îi terorizează cu cei 30 de câini pe care îi creşte în locuinţă.

10 sept. 2013, 13:35
Locatari din Neamţ, terorizaţi de o bătrână care creşte 30 de câini în apartament

După cum au povestit locatarii blocului, femeia a început de 10 ani să aducă în apartament câini de pe stradă, informează Agerpres.

Vecinii le-au povestit reprezentanţilor presei pe care i-au chemat la faţa locului că viaţa lor s-a transformat într-un coşmar din acel moment datorită mirosurilor insuportabile, dar şi a zgomotului pe care câinii îl fac zi şi noapte. Deşi au încercat să vorbească şi să îi explice bătrânei că nu este normal să crească atât de mulţi câini, aceasta a refuzat orice dialog.

Exasperaţi de situaţie, locatarii blocului 10 de pe bulevardul Dacia Piatra Neamţ au făcut plângeri şi la Poliţie, şi Direcţia Sanitar Veterinară, însă echipele care au venit la faţa locului au ridicat neputincioase din umeri după ce proprietara locuinţei, Aurelia Ştefănescu, a refuzat să le deschidă uşa şi să le dea explicaţii.

Oamenii din bloc sunt disperaţi şi au întocmit un memoriu pe care vor să îl trimită la Preşedinţie şi Guvern astfel încât situaţia din imobil să reintre în normal.