Locuri de muncă pentru nudişti: Unde te poţi angaja dacă nu îţi plac hainele FOTO

Nudismul este considerat o doctrină care promovează ideea vieții în aer liber, nestânjenind corpul cu nici un fel de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, nudiştii sunt priviţi drept persoane exhibiţioniste şi sunt marginalizaţi de societate, chiar dacă, în lume există locuri de muncă şi pentru ei.

04 mart. 2013, 21:04

Stephen Gough, un bărbat în vârstă de 53 de ani din oraşul scoţian Hants, a petrecut şapte ani în închisoare din cauza acuzaţiilor de nudism. Potrivit publicaţiei The Sun, după ieşirea din puşcărie, el s-a plâns că nu îşi găseşte un loc de muncă care să se adapteze nevoilor lui. Cu toate acestea, jurnaliştii i-au găsit câteva slujbe potrivite.

Citeşte şi Marşul nudiştilor: Hainele sunt opţionale GALERIE

Ospătaria nud este unul dintre cele mai interesante profesii pentru nudişti, fiind plătită cu peste 45 de lire pe oră. Astfel de ospătari sunt angajaţi pentru petreceri private, având rolul de a servi mâncarea într-un mod inedit. Ei nu poartă uniformă, având doar un şorţ care să le acopere părţile intime. De obicei, se caută bărbaţi cu muşchi sau femeie sexy.

Pozatul pentru pictorii de nuduri este o altă profesie care nu acceptă hainele. Singura cerinţă este capacitatea persoanei de a sta nemişcată pentru mai multe ore în şir. Cu toate acestea, salariul este frumos, doritorii fiind plătiţi cu 11 lire pe oră.

Citeşte şi Artă în pielea goală: Un muzeu din Viena poate fi vizitat de nudişti VIDEO

Pine Tree Club este o tabără pentru nudiştii din America. Unul dintre locurile de muncă oferite de această organizaţie este postul de ghid turistic dezbrăcat. Ei au funcţia de a plimba turiştii prin pădurile din jurul taberei, prezentându-le principalele atracţii turistice din zonă. Potrivit publicaţiei britanice, singurul cerinţă a taberei este „capacitatea de a face mai multe lucruri simultan”.

Citeşte şi Sute de oameni s-au DEZBRĂCAT pentru a stabili un nou record mondial FOTO

Yoga este o practică veche de mii de ani. Una dintre ramurile acestei practici este yoga nud, singura diferenţă fiind faptul că yoghinii sunt dezbrăcaţi în timpul meditaţiei. Ea a devenit cunoscută după ce celebritatea Kim Kardashian a angajat un guru nudist pe numele de Ralph Craig, jurnaliştii britanici fiind de părere că acesta este motivul pentru care ultimul mariaj al femeii a durat doar 72 de zile.

NakedCleaners.com oferă alte oportunităţi pentru nudişti, după ce a promovat un serviciu de curăţarea a geamurilor mai special. O tânără dezbrăcată curăţă geamurile clienţilor pentru suma modică de doar 50 de lire pe oră. Chiar mai mult, această meserie este legală în Anglia, după ce o altă companie engleză a recrutat doritori pentru postul de curăţători de geamuri nud la un târg al locurilor de muncă organizat de Guvernul din Marea Britanie.

Citeşte şi Cele mai ciudate 10 scuze pentru absenţa de la serviciu