LOCURI DE MUNCĂ sezoniere în străinătate. Vezi ofertele

Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate. Dacă nu aveți angajamente în această vară și doriți să câștigați mai mult decât ați putea să o faceți în România, atunci locurile de muncă sezoniere sunt exact ce căutați.

08 mai 2015, 11:57
LOCURI DE MUNCĂ sezoniere în străinătate. Vezi ofertele

Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate. În Turism

Majoritatea ofertelor se leagă, bineînțeles, de turism. Sunt numeroase locuri de muncă sezoniere pentru români în țările frecventate în această perioadă de români, precum Grecia, unde puteți să deveniți reprezentantul agenției de turism. Tot ce trebuie să faceți este să vă ocupați de bunăstarea conaționalilor plecați în vacanță. Puteți afla mai multe despre acest job AICI

O pensiune din Austria caută administrator. Cunoașterea limbii germane și deținerea unui permis de conducere sunt obligatorii, însă restul cerințelor nu sunt deloc exigente.

Responsabilitățile se limitează la activități de recepție, curățenie și servirea micului dejun. Puteți aplica AICI.

Dacă aveți puțină experiență în domeniul HoReCa – hoteluri, restaurante și catering – și vreți să vă petreceți vara în Marea Britanie, atunci acesta este anunțul pe care îl așteptați.

Se caută oameni pentru aproape orice post, de la recepționeri la majordomi, ospătari și barmani, dar și bucuătari și asistenți generali și de vânzări. Costul cazării, între 30 și 70 de lire pe săptămână se deduce din salariul angajatului, nefiind nevoie de un avans, în timp ce angajatorii oferă una sau trei mese pe zi.

Găsiți toate detaliile AICI.

Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate. În Agricultură

Măcelarii sunt la mare preț în Belgia. Este necesară experiența în tranșarea de bovine și rezistență la munca în picioare, programul fiind de 8-10 ore pe zi. Salarizarea se face la kilogramul de carne tranșată.

O ofertă doar pentru cei care știu să dezoseze la bandă și vor să înceapă ziua de muncă la orele 3 dimineața:AICI.

Mai multe detalii pe greatnews.ro