Locuri în care femeilor le place să fie atinse

Cei mai mulţi dintre bărbaţi cred că dacă ating femeile pe sâni, fund sau la vagin vor obţine rezultate spectaculoase. Adevărul este că sănii, fundul şi vaginul femeilor conţin multe terminaţii nervoase, însă tot corpul femeilor este acoperit de senzori ai plăcerii. Prin urmare există multe alte părţi ale corpului, adesea neglijate în timpul preludiului sau al partidei de amor pe care, dacă le stimulezi, parteneră ta se va simţi cu adevărat specială.

26 apr. 2013, 20:02
Locuri în care femeilor le place să fie atinse

Părul
Trecerea cu delicateţe a degetelor prin părul ei este cea mai sigură cale de a-i produce furnicături pe şira spinării. Lasă-ţi degetele să maseze circular zona dintre tâmple şi baza gâtului şi va fi a ta pentru totdeauna.

Ceafa
Când sunteţi singuri, săruturile sau linsul cefei iubitei îi va creşte ritmul cardiac.

Lobul urechii
Atingerea, sărutul sau chiar muşcatul uşor al lobilor urechilor o va face fericită. Aceste zone delicate sunt foarte sensibile şi cele mai multe dintre femei se bucură de senzaţia produsă de buzele iubitului pe lobi.

Citeste continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/educatie-sexuala/top-5-locuri-in-care-femeilor-le-place-sa-fie-atinse/