LOOK TV, anunţ de ultimă oră cu privire la meciurile din Liga 1

LOOK TV anunţă, într-un comunicat remis AGERPRES, că ''RCS-RDS nu difuzează Liga I''.

06 aug. 2014, 10:19

LOOK TV nu negociază cu RCS-RDS. ‘Postul de televiziune LOOK TV a luat act cu surprindere de campania de dezinformare lansată în presă în ultimele săptămâni în ceea ce priveşte preluarea în grila de programe a RCS-RDS, a posturilor LOOK TV şi LOOK PLUS – care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii”, se arată în comunicat, în care sunt făcute următoarele precizări:

”Dezminţim categoric existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV şi LOOK PLUS care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Orice ştire, informaţie, care apare ‘pe surse’ cu privire la acest aspect este o minciună şi nu are alt scop, din păcate, decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului românesc, abonaţi RCS-RDS. Pretinsele surse menţionate nu există.

Este a doua oară în ultimele săptămâni când prin materiale de presă se încearcă în mod intenţionat dezinformarea publicului telespectator şi în special a abonaţilor RCS-RDS.

În aceste articole s-au făcut afirmaţii mincinoase în numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere gravă reputaţiei şi imaginii noastre.

Posturile LOOK TV şi LOOK PLUS nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014.

În acest moment, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS au încheiat contracte de distribuţie cu peste 20 de reţele de cablu printre care se numără şi UPC”.

LooK TV LIVE –  LooK Plus LIVE Meciurile din Liga 1 ȘI Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooKPlus si LooKTv, posture difuzate pe rețelele Dolce, UPC și Orange TV.

LooK TV LIVE – De asemenea, puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an), scrie Vocea Transilvaniei.

LOOK TV LIVE – –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE . TIPURI DE ABONAMENTE LA LANSARE PE SEENOW:

3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
5 euro (fara TVA) / 30 de zile
12 euro (fara TVA) / 90 de zile
20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România.

Cum văd LIGA I cei care nu prind Look TV şi Look Plus

 

LOOK TV LIVE – –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE REȚEAUA UPC

După ce în luna iunie a acestui an, UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii 5 ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege.

LooK TV LIVE “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LooK TV LIVE  – Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decît în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor.

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE ORANGE TV

Orange TV a introdus in grila sa de televiziune cu plată prin satelit televiziunile Look TV HD și Look Plus HD.

Conform unui anunţ publicat pe hdsatelit.blogspot.ro, “ambele canale au specificat in dreapta denumirii, in paranteze, textul “test”. Cele doua canale sunt criptate, iar datele de receptie sunt cele din imaginea de mai sus: satelit Astra 5B (31,5 grade est), frecvența 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezența acestor canale ( chiar si cu textul “test” ) în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înțelegeri între Orange si Look TV si Look Plus (Intel Sky).

Însă niciuna dintre cele două părți nu a confirmat oficial incheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga I“

LooK TV LIVE  – Singura rețea care nu transmite posturile LooKPlus si LooKT rămâne RCS&RDS.


loading...