LOOK TV LIVE: ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO

ASA Târgu Mureş – Rapid, LIVE VIDEO de la ora 21.00, în etapa a VIII-a din Liga I. Formaţia ASA Târgu Mureş va juca vineri, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania echipei Rapid, într-un meci din etapa a VIII-a din Liga I.

19 sept. 2014, 15:28
LOOK TV LIVE: ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO.Tehnicianul Adrian Falub a declarat ca ASA Tîrgu Mureş nu este favorită cu Rapid.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. „Toată lumea se aşteaptă să avem un meci uşor cu Rapid, dar nu e chiar aşa. Giuleştenii s-au întărit şi sunt mult mai puternici decât în debutul campionatului. Aş fi mulţumit şi cu o victorie la limită, important este să luam toate punctele”, a precizat Adrian Falub.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. Antrenorul Ionel Ganea l-a exclus din lot pe atacantul Mădălin Martin.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. „Nu mă rog de jucători să joace fotbal! Problema nu e ca Martin m-a dezamăgit, ci că nu îşi doreşte mai mult. Degeaba are calităţi un tânăr, dacă dorinţa lui e limitată. Trebuie să muncească mai mult, talentul nu ajunge. Are şi nişte ieşiri necontrolate, nu ştiu din ce motiv”, a declarat Ionel Ganea.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. Gabriel Mureşan nu va putea juca în meciul cu Rapid, fiind suspendat. Jucătorul a primit la Iaşi al 4-lea cartonaş galben din acest sezon. Mureşan a mai fost avertizat în partidele cu Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo şi FC Botoşani.

ASA TG. MURES VS RAPID, LIVE VIDEO AICI

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. Senegalezul Ousmane N’Doye s-a accidentat uşor în minutul 78 al meciului cu CSMS Iaşi, fiind înlocuit cu brazilianul Amauri. Mijlocaşul s-a antrenat normal în ultimele zile şi nu se pune problema să lipsească în disputa cu Rapid.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. Antrenorul Ionel Ganea nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru deplasarea de la Târgu Mureş.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. Totuşi va lipsi şi atacantul Mădălin Martin, care a fost exclus din lot. Va reveni după 2 etape de suspendare Marian Stoica, care a fost eliminat în meciul cu Astra Giurgiu. Acesta a fost înlocuit de Cătălin Savin în partida cu Oţelul Galaţi şi de senegalezul Gaston Mendy cu Universitatea Cluj.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. „Băieţii nu sunt plătiţi de şase luni. E foarte greu să vorbesc cu ei, să-i motivez, să-i fac să se concentreze la fiecare meci. Mă întreabă ‘Domn’ profesor ştiţi ceva, ne mai dă şi nouă un salariu?'”, a precizat antrenorul Ionel Ganea.

ASA TG. MURES – RAPID LIVE VIDEO. Echipele probabile:

ASA Târgu Mureş (4-2-3-1): Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Gorobsov, N’Doye – Hora, Voiculeţ, Zicu – Goga

Rapid (4-2-3-1): Bornescu – Savin, Al. Iacob, Mera, G. Mendy – Negru, E. Dică – Al. Coman, I. Roşu, L. Buş – V. Balint