LOOK TV LIVE CSMS IASI – PETROLUL PLOIESTI, scor 1-5

LOOK TV LIVE CSMS IASI - PETROLUL PLOIESTI. Petrolul Ploiești a întâlnit, în deplasare, CSMS Iași, de la ora 19:00, în cea de-a treia rundă din Liga 1. Ploieştenii s-au impus cu scorul de 5-1.

10 aug. 2014, 07:35
LOOK TV LIVE CSMS IASI – PETROLUL PLOIESTI, scor 1-5

Petrolul Ploieşti a continuat seria victoriilor la scor, impunându-se cu 5-1 pe terenul celor de la CSMS Iaşi, în etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

Pentru Petrolul au marcat Filipe Teixeira (19), Adrian Mutu (50), Toto Tamuz (55, 70) şi Juan Albin (90+2), din lovitură liberă, în timp ce singurul gol al ieşenilor a fost semnat de brazilianul Wesley Lopes, la prima sa reuşită pentru CSMS.

De remarcat că echilibrul s-a rupt după ce gazdele au rămas în zece oameni, sârbul Mitic fiind eliminat în finalul primei reprize (45+1). Şi Petrolul a terminat în zece jucători, după ce haitianul Alcenat a văzut al doilea cartonaş galben în finalul jocului (86).

LOOK TV LIVE CSMS IASI – PETROLUL PLOIESTI. Ploieștenii reușise în ultima săptămână două victorii identice, 4-1 în campionat cu Botoșani, respectiv 4-1 la Plzen, cu Viktoria, succes ce i-a asigurat accederea în play-off-ul Europa League, unde se va duela cu Dinamo Zagreb.

LIVE VIDEO AICI

CSMS Iași era neînvinsă în acest sezon. A jucat două meciuri în Cupa Ligii, unde le-a învins pe Târgu Mureș și CFR Cluj, iar în Liga 1 a obținut două remize albe cu Viitorul și Gaz Metan.

Ambele echipe au marcat în fiecare din ultimele patru dueluri directe, bilanțul fiind unul echilibrat, cu o victorie CSMS Iași, una Petrolul și două remize.