LOOK TV LIVE VIDEO RAPID VS STEAUA 1-3, PRIMUL DERBY AL LIGII 1

RAPID VS STEAUA, PRIMUL DERBY AL LIGII 1, s-a terminat cu victoria Stelei. 

26 iul. 2014, 16:29

Nou-promovata Rapid Bucureşti a debutat cu stângul în sezonul 2014-2015 al Ligii I de fotbal, sâmbătă seara, după un meci în care a fost învinsă de campioana Steaua Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), chiar în Giuleşti.

Rapid a deschis scorul prin ”veteranul” Daniel Pancu (23), dar Steaua a egalat la scurt timp, prin Adrian Popa (27). Tot Popa i-a adus pe ”roş-albaştri” în avantaj (66), iar Alex Chipciu (72) a tranşat soarta meciului.

Steliştii au avut şi două bare, prin Popa (50) şi Cristian Tănase (80).

Rapidiştii au fost învinşi sub privirile noului patron Valerii Moraru şi la primul meci cu antrenorul Ionel Ganea pe banca tehnică.

În 111 meciuri directe, Steaua a obţinut victoria de 43 de ori, iar Rapid în 27 de rânduri, iar 41 de partide s-au încheiat la egalitate. În meciurile în care Rapid a fost gazdă (56), giuleştenii s-au impus de 16 ori, Steaua de 20, iar 20 au fost nedecise.

Cele două formaţii s-au întâlnit săptămâna trecută în optimile de finală ale Cupei Ligii, Steaua câştigând cu 2-1, tot în Giuleşti.

RAPID VS STEAUA 1-3, final de meci

72′ – Goals GOL STEAUA! A marcat CHIPCIU. RAPID-STEAUA 1-3! 

67′ – Goals GOL STEAUA! A marcat ADI POPA. RAPID-STEAUA 1-2!

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV: 1-1, egalează Keşeru 

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV: 1-0, gol Pancu. Daniel Pancu reușește un gol superb, după o pătrundere în forță prin centrul defensivei Stelei!

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Sezonul 2014-2015 din LIGA I a început vineri, iar primul derby, RAPID – STEAUA, este programat sâmbătă, 26 iulei 2014, de la ora 21.00, pe stadionul din Giuleşti.

RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00 AICIAICIAICIAICIAICI şi AICI

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. După ce s-au întâlnit în optimile de finală din Cupa Ligii, Rapid și Steaua vor juca din nou în Giulești, de această dată în runda inaugurală din Liga 1.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Steaua s-a impus cu 2-1 în Cupa Ligii, grație golurilor înscrise de Claudiu Keșeru. Pentru Rapid a marcat Sălagea.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Avantaj Rapid: Steaua nu a mai câștigat un meci de campionat în Giulești de şase ani! Chiar dacă balanța valorică s-a înclinat net în favoarea steliștilor în ultimii ani, aceștia așteaptă un nou succes în Giulești, în Liga 1, din 2008.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Atunci, Steaua obținea victoria cu 3-0 la masa verde în urma celebrului „Caz Bricheta”, arbitrul întrerupând partida la scorul de 1-0 pentru Rapid, dupa ce din tribune s-au aruncat, repetat, cu obiecte în teren.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. S-au mai jucat de atunci alte cinci partide, patru dintre ele terminându-se la egalitate, iar în 2010 Rapid obținând un succes istoric, 5-1.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Ultima victorie obținută pe teren de Steaua în fața Rapidului într-un meci de campionat disputat în Giulești datează din 2007, scor 3-2, meci în care actualul antrenor al gazdelor, Ionel Ganea, a înscris un gol.

PROGRAMUL COMPLET AL LIGII 1, SEZONUL 2014-2015:

Etapa I
Sâmbătă 26 iulie
18.30 Tg. Mures – U Cluj LOOK PLUS
21.00 Rapid Bucureşti – Steaua Bucureşti  – Rapid – Steaua LIVE la LOOK TV

Duminica 27 iulie
17.00 FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş LOOK PLUS
19.00 CFR Cluj – Ceahlăul LOOK TV
21.00 FC Braşov – Petrolul Ploieşti LOOK TV
Luni 28 iulie
18.30 CSMS Iaşi – Viitorul Constanţa LOOK TV
21.00 Dinamo Bucureşti – Oţelul Galaţi LOOK PLUS

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Partida RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV va fi arbitrată Alexandru Tudor, care va fi ajutat de Valentin Avram şi Mircea Orbuleţ. Brigada poate fi considerată norocoasă pentru ambele formaţii.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Rapid a pierdut doar două partide pe teren propriu cu Tudor la centru, în rest 13 victorii şi 4 remize.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. De partea cealaltă, Steaua a fost condusa de 21 de ori la centru, în deplasare, de arbitru cu cele mai multe meciuri în Liga 1, palmares 9 victorii, 7 remize, 5 înfrîngeri.

RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. De asemenea, ros-albaştrii nu au mai pierdut din 2011 cu centralul bucureştean pe teren.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Derby-ul RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV va suferi, însă, la capitolul numărului de spectatori, care vor lua parte la acest joc. Decizia Jandermeriei de a acorda doar 3.000 de bilete rapidiștilor și 150 steliștilor a fost luată din cauza actualei stări deplorabile a stadionului de lângă Podul Grant.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Jucătorii Rapidului vor fi conduși de pe margine de Ionel Ganea. Tehnicianul a fost numit, vineri, în funcția de „principal” al trupei giuleștene, și a declarat că obiectivul său este să-și salveze echipa de retrogradare.

RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. „Obiectivul este să salvez echipa de la retrogradarare. Contractul este confidenţial, pe o durată de 12 luni. Dacă eram la orice echipă antrenor din Liga I probabil acelaşi lucru îl aveam de îndeplinit, să menţin echipa în prima ligă”, a declarat Ionel Ganea.

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Echipe probabile:

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Rapid: Bornescu – Țânc, Lung, Iacob, M. Stoica – Al. Coman, Săndulescu, Păun, Sălagea – Ciolacu, Pancu

Antrenor: Ionel Ganea

RAPID VS STEAUA LIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. RAPID VS STEAUALIVE VIDEO LOOK TV, primul derby din Liga I – LIVE VIDEO de la ora 21.00. Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Chipciu, N. Stanciu, Tănase – Keșeru (Iancu)

Antrenor: Constantin Gâlcă

LOOK TV LIVE: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat marţi o nouă licenţă Look Plus şi a aprobat modificările de licenţe ale Look TV şi Look Plus.

Consiliul a analizat în şedinţă solicitarea NCN Studio SA Cluj-Napoca pentru postul Look Plus pentru o licenţă prin reţele de comunicaţii electronice şi pentru modificare de licenţă, dar şi solicitarea SC Transilvania Look SA Cluj-Napoca pentru postul Look TV – modificări licenţe.

Look TV şi Look Plus sunt posturile care vor difuza meciurile din Liga I de fotbal. În acest sens a fost solicitată modificarea de licenţă pentru respectivele canale. Zona de difuzare a programelor televiziunilor este naţională, fiind semnat un acord cu SC UPC România SA.

Decizia de aprobare a solicitărilor a fost votată cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă.

LOOK TV LIVE nu este singurul post care va transmite. Orange, liderul pieţei locale telecom, va difuza meciurile din Liga 1, programată să înceapă vinerea aceasta.

Orange a inclus în grila de programe televiziunile Look TV HD și Look Plus HD care vor transmite meciurile de fotbal din Liga 1.

„De la lansare, Orange TV oferă un portofoliu variat de canale, diversificat în permanenţă pentru a le oferi clienţilor conţinut de interes, indiferent de domeniile pe care le preferă. Orange România se afla în discuţii cu posturile Look TV şi Look Plus pentru reluarea transmisiei. Ele se află în prezent în perioada de testare a semnalului, iar clienţii serviciului Orange TV pot urmări deja pe televizoare programele celor două canale,” au declarat reprezentanţii Orange.

La începutul lunii iunie oficialii UPC anunţau că vor aduce în casele românilor toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 și din Cupa Ligii în următorii 5 ani după ce au ajuns la un acord de distribuție cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două canale Look TV și Look Plus.

Televiziunile Look Tv și Transilvania Live nu mai fac parte din grila RCS&RDS sau Romtelecom.

Sezonul 2014-2015 al Ligii 1 la fotbal va debuta pe 26 iulie, în prima rundă urmând să fie programat meciul dintre Rapid şi Steaua.

LOOK TV LIVE creşte tarifele la UPC

Compania UPC a anuntat ca pachetul Extra Fotbal, ce include Look TV, postul care va difuza meciurile din Liga 1, va fi tarifat doar „cu acordul prealabil, clar si explicit al clientilor sai” incepand din luna august.

Initial, pachetul a fost oferit gratuit clientilor de televiziune digitala ai UPC in luna iulie si contra cost, in mod automat, incepand din august, iar cei care nu erau interesati de acest pachet ar fi trebuit sa ceara sa nu-l primeasca si, deci, sa nu-l plateasca.

UPC anunta ca in iulie pachetul optional „Extra Fotbal” va ramane gratuit, iar din august cei care il doresc trebuie mai intai sa-si exprime acordul.

UPC mentioneaza ca „postul Look Plus, care va difuza aproximativ jumatate din meciurile din Liga 1, a fost adaugat in grilele de televiziune analogica si digitala, acest lucru insemnand ca toti clientii nostri se pot bucura de o parte din meciuri.” Cand si-a informat clientii ca televiziunea Look Plus si inca una, Disney Junior, erau incluse in grila, UPC a anuntat si o majorare cu 3 lei a pretului abonamentului.


loading...