Lora a fost RESUSCITATĂ de echipajul de pe ambulanţă FOTO

Zilele trecute, cantareata Lora le-a dat emotii puternice fanilor sai. Artista a postat pe pagina sa de Facebook, apreciata de peste 1.460.000 de fani, o fotografie soc. 

13 oct. 2014, 09:13
Lora a fost RESUSCITATĂ de echipajul de pe ambulanţă FOTO

In imagine, Lora apare la pamant, ranita grav in urma unui accident auto din care ea a iesit fara suflare si in stare de inconstienta, scrie wowbiz.ro. Langa Lora se afla un tanar, care plange la capataiul sau si incerca sa o readuca in simtiri, iar pe fundal se observa o masina care arde cu flacari mari pana la cer si da senzatia ca este la un pas de explozie.

Citeşte şi Lora, PRIMA DECLARAŢIE despre DIVORŢ. „E trist că…”

Fotografia a fost facuta chiar in timpul filmarilor videoclipului piesei „Arde”, clip pe care Lora il va lansa cat de curand.

Citeşte şi Lora divorţează. Dovada că mariajul artistei cu Dan Badea este pe butuci

„Lorei i-a fost acordat primul ajutor respectandu-se procedurile ca in cazul unui accident real. Au sarit medicii pe ea, i s-a pus guler la gat, cum se intampla in cazul accidentelor cand nu se stie daca pacientul are gatul rupt sau coloana vertebrala fisurata. Mai mult, cei de la ambulanta au scos si aparatura de resuscitare. Secventa s-a filmat dintr-o bucata, cap-coada si fara pauza. Aveai senzatia stranie ca totul este real si ca Lora chiar se zbate intre viata si moarte. La finalul secventei cu pricina, cei de pe margine aveau lacrimi in ochi, iar Lorei i-a trebuit jumatate de ora sa isi revina, sa se linisteasca si sa ii treaca spaima”, a declarat o persoana care a asistat la filmarile videoclipului piesei „Arde”.