Lora a spus pe cine ar vrea să-l facă „tătic”

Anul care a trecut a fost unul foarte dificil pentru Lora, cel puțin în plan personal. Artista a trecut printr-un divorț despre care au curs râuri de cerneală prin presa românească, chiar dacă, până acum, nu a vorbit niciodată despre bărbatul de care are nevoie.

15 mart. 2015, 13:47
Lora a spus pe cine ar vrea să-l facă „tătic”

Într-un interviu pe care l-a acordat emisiunii Star News de la Antena 1, Lora a vorbit despre noua ei piesă și despr eplanurile de viitor, despre mama sa, dar și despre bărbatul care, în viitor, ar putea să îi fie alături.”Piesa este despre despărțire, o despărțire puțin altfel. (…) La noi, la femei, e foarte simplu: odată ce știi definiția noastră, e simplu. Femeia trebuie să se simtă frumoasă, apreciată, respectată și iubită și va înflori. Dacă nu îi oferi una dintre aceste chestii, se va închide. Dacă altcineva va fi capabil să îi ofere, se va deschide spre altă persoană. Este foarte simplu… Unde femeia e fericită, relația e fericită, noi suntem cele responsabile de fericirea relației”, spune Lora.
Mai mult decât atât, recunoaște cântăreața, anul care a trecut a fost unul dificil, dar plin de învățăminte pentru ea.

Lora a făcut MARELE anunţ! Află cine este NOROCOSUL

”Cea mai importantă lecție încă nu am învățat-o, încă nu am tras linie, nu am tras concluziile. Sunt mult mai atentă la oameni, m-am lăsat păcălită, am avut talentul ăsta fantastic să urc oamenii pe un piedestal și să îi fac să fie văzuți într-un fel, să îmi fie văzut anturajul într-un fel. Eu mi-am dorit de la niște oameni niște lucruri fără să țin cont de limitele lor, dar asta nu o să o mai fac niciodată. Și apoi aflu că, de fapt, oamenii nu m-au plăcut niciodată, nu m-au suportat niciodată, n-am avut niciodată timp să mă uit mai atent, iar toată chestia asta a venit ca un bumerang și m-a lovit în moalele capului, iar eu dintr-o dată am devenit personajul negativ, iar alții au fost victimele. Important este să fiu eu, să eman ce am de emanat…”, spune Lora.

Iar când vine vorba despre bărbați, artista este de-a dreptul explcită. ”Fetele se gândesc de mici că într-o zi vor fi mame. Nu e decizia mea, când o să vrea Dumnezeu, și când o să mă uit în ochii unui bărbat și am să îl văd pe tratăl copiilor mei acolo, sigur mă voi apuca de treabă”, spune frumoasa Lora.

Mai multe detalii pe spynews.ro