Lora a urcat pe scenă fără LENJERIE INTIMĂ. Vezi ţinuta ce devine FOARTE SEXY din unghiul potrivit

După ce a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din România, Lora nu s-a lăsat mai prejos şi a venit la decernarea premiilor într-o ţinută sobră, dar în acelaşi timp extrem de sexy. Astfel, vedeta le-a oferit fanilor o privelişte inedită, demonstrându-le că nu poartă lenjerie intimă.

24 iun. 2013, 10:39

Lora a făcut senzaţie pe scena unui club bucureştean, atunci când a fost invitată să participe la un eveniment monden în care au fost desemnate cele mai frumoase 100 de femei din România, potrivit Cancan.

Citeşte şi Lora recidivează. Vezi ţinuta PROVOCATOARE cu care s-a afişat la un eveniment FOTO

Tânăra s-a afişat în cursul serii de bineri în clubul Boa, îmbrăcată într-o ţinută foarte sexy, care i-a pus în valoare formele sexy, ţinuta fiind mulată, decoltată şi extrem de decupată. Pentru a completa imaginea de femeie frumoasă, Lora a renunţat la lenjeria intimă care ar fi putut să atenteze la dorinţa ei de perfecţiune în materie de haine.

Citeşte şi Ce cântăreţe românce seamănă ca două surori FOTO

Cu toate că părea o rochie serioasă, atunci când s-a întors într-o parte, fanii au observat detaliul care a completat imaginea de vedetă sexy, faptul că lenjeria intimă lipsea cu desăvârşire.