Lora A DIVORŢAT la notar. Mesajele de pe Facebook CONFIRMĂ că ruptura e DEFINITIVĂ – FOTO

Lora spunea recent că încearcă să salveze mariajul cu Dan Badea, dar luni situaţia a devenit cum nu se poate mai clară. Cântăreaţa şi actorul ar fi divorţat la notar, iar blonda chiar a postat pe Facebook mai multe melodii care par să confirme faptul că ruptura este ireversibilă.

13 oct. 2014, 09:54

Lora şi Dan Badea au pus capăt mariajului lor, deşi păreau că vor să lupte pentru a surmonta problemele care au apărut între ei. Cântăreaţa a postat pe Facebook un cover pentru pian al piesei „Puişor”, iar comentariul ei pare să spun tot despre situaţia în care se află. „Poate de la vreme… dar tare trist sună «Puişor» azi”, a scris Lora.

Lora, PRIMA DECLARAŢIE despre DIVORŢ. „E trist că…”

Tot luni, Lora a postat pe Facebook alte două piese despre despărţiri: ultimul său single, „C’est la vie”, o colaborare cu Two, şi „Liberă”, a lui Doddy.

Postările vin chiar în ziua în car Lora şi Dan Badea au divorţat la notar.

În jurul prânzului, Lora şi Dan Badea au ajuns ţinându-se de mână la cabinetul notarial la care s-au programat pentru a pune capăt mariajului lor, care a durat doi ani. Cei doi au fost însoţiţi de doi buni prieteni, Mihai Gruia, ex-Akcent şi în prezent Two, şi soţia acestuia, Laura, care a sprijinit-o în permanenţă fizic pe Lora, vizibil afectată de încărcătura momentului.

Ceea ce i-a unit în trecut, i-a despărţit

Lora a vorbit recent despre perioada tensionată pe care a traversat-o în căsnicie şi încă mai spera că îşi va putea salva mariajul. Cântăreaţa a povestit că problemele au început din cauză că proiectele profesionale importante au început să afecteze viaţa de cuplu. Dezamăgirea blondei era cu atât mai mare, cu cât în perioadele mai tulburi din punct de vedere profesional ea şi Dan Badea au reuşit să rămână un cuplu sudat, iar acum, când lucrurile s-au aşezat, lucrurile au început să scârţâie. „Noi suntem supărați puțin pe destin. E trist că viața ne-a adus împreună să ne încurajăm unul pe altul, că am făcut asta, am fost alături la bine și la greu și, după aceea, când suntem bine și facem ce ne-am încurajat unul pe altul să facem, nu mai reușim să ne vedem, să ne privim în ochi”, spunea Lora, care a precizat că din păcate ea şi Dan au rămas doar cei mai buni prieteni şi deja nu se mai comportau ca soţ şi soţie.