Lora îşi dezvăluie MARELE SECRET. S-a iubit cu un BĂRBAT CELEBRU înainte să se mărite

Lora a recunoscut la o emisiune tv că s-a iubit cu un bărbat celebru, înainte de a se mărita. Relația a durat câteva luni şi a avut loc în urmă cu 10 ani.

10 nov. 2020, 15:19
Lora îşi dezvăluie MARELE SECRET. S-a iubit cu un BĂRBAT CELEBRU înainte să se mărite

Lora a dezvăluit că a avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga, de care presa nu a aflat.

„Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Lora a răbufnit şi a făcut dezvăluiri despre Asia Express de la Antena 1: „M-a usturat experienţa. Multe nu s-au dat la televizor”

Vedeta a vorbit despre Doinița Oancea, la cinci ani după ce ea a fost criticată că i-a furat logodnicul actriței, pe Ionuț Ghenu, chiar dacă ele erau prietene la acea vreme.

„Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus Lora, fără să ezite, despre Doinița Oancea.

„Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan (Dan Badea, n.r.) nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, spunea Lora la începutul relației cu managerul ei, Ionuţ Ghenu.