LORA rupe tăcerea: „Este o relaţie frumoasă” Cine este misteriosul bărbat

S-a iubit nebuneşte cu Dan Badea şi şi-au unit destinele chiar de ziua lor de naştere. Vraja s-a rupt, însă, şi decizi de a divorţa i-a surpins pe apropiaţi. Imediat după ce Lora şi fostul ei soţ au devenit liberi de contract, au început să circule tot felul de zvonuri legate de o posibilă relaţie între cântăreaţă şi managerul ei. Acum, la aproape un an burlăcie, Lora a recunoscut că este îndrăgostită.

25 iul. 2015, 19:32

„Sunt îndrăgostită, dar nu am o relaţie. Asta este foarte ciudat. Sunt îndrăgostită de o persoană care este îndrăgostită de mine. Dar nu avem o relaţie. Şi există o temere, există o frică. Sunt încurajată acum şi eu, şi persoana care este îndrăgostită de mine, să facem un următor pas. De familii, prieteni şi toată lumea vrea să…Şi este foarte posibil ca acuzele care au fost făcute pe nedrept să ne facă să stam, pe de-o parte, ori la distanţă…ne unesc ca prieteni. Relaţia care este…este. Am spus că există sentimente, ne înţelegem foarte bine, este o relaţie frumoasă„, i-a recunoscut artista, Oanei Turcu, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Lora, incredibil de sexy. S-a lăsat pozată într-un costum de baie minuscul FOTO

Chiar dacă nu a rostit numele bărbatului care i-a furat inima, Lora a lăsat să se înţeleagă că este vorba de Ionuţ Ghenu, managerul ei şi fostul iubit al actriţei Doiniţa Oanea. „Lumea mi-a spus că am stricat o familie, dar ei nu erau nici măcar logodiţi. Ea nu a primit inel. Eu am fost doar prietenoasă cu ea, nu i-am furat nimic, nu poţi să furi o persoană”, a mai explicat cântăreaţa.

Vezi şi Lora, răsărit de soare lângă bărbatul pe care toată lumea îl crede iubitul ei. Ce fotografie a postat pe net