Loredana Chivu a uitat complet de fostul iubit. S-a distrat în cluburile de fiţe de la mare cu un băiat de bani gata FOTO

Se pare că Loredana Chivu l-a dat uitării definitiv pe fostul ei iubit. Blondina a mers la mare de 1 Mai unde s-a distrat de mama focului alături de un băiat de bani gata.

30 apr. 2018, 07:37

L-a uitat pe fostul, se intreaba spynews.ro. Loredana Chivu nu mai suferă din dagoste şi se distrează în cluburile de fiţe de la malul mări alături de fostul iubit al Danielei Crudu, Radu Maricuţa.

Citeşte şi Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere. A fost bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal de iubit FOTO

Băiatul de bani gata, Radu Maricuţa petrece ba cu una, ba cu altă. Dacă cu o seară în urmă s-a distrat cu o brunetă care semăna izbitor cu Daniela Crudu, iată că a trecut de la brunete la blonde şi a cucerit-o pe Loredana Chivu.

Fosta asistentă TV, sumar îmbrăcată, şi-a unduit formele toată noapte şi a captat atenţia tuturor. Părea fericită şi complet vindecată de suferinţa în dragoste!

Oare Radu Maricuţa vindecă inimile pe loc?