Loredana Chivu, bătută cu bestialitate în scara blocului

Loredana Chivu e în stare de şoc, după ce a fost atacată de un bărbat în scara blocului în care locuieşte. Blondina a venit miercuri seară (13 ianaurie) la emisiunea ''WOWbiz'', cu un ochi vânăt.

14 ian. 2016, 06:42

Loredana Chivu a povestit experienţa neplăcută prin care a trecut, după ce se întorcea de la o petrecere. A fost atacată de un bărbat înainte de intra în blocul unde locuieşte.

„Am fost agresată în scara blocului. Mă întorceam de la o petrecere aseară. Se făcuse 2 noaptea şi nu am anunţat pe nimeni că ajung acasă. Mi-am parcat maşina ca deobicei, era linişte. Când am intrat în scara blocului, a apărut un bărbat în spatele meu şi am simţit cum mă trage puternic de păr. Mi-a tras geanta şi mi-a dat un pumn în ochi. M-am speriat extrem de tare, a vrut să îmi fure telefonul şi geanata. Nu l-am văzut foarte bine pe bărbat, am început să ţip, dar nu m-a auzit nimeni. M-am gândit la lucruri mult mai grave, că are cuţit, că vrea să mă violeze. A reuşit să îmi ia geanta. Aveam în ea 500 de euro şi acte”, a povestit Loredana Chivu.