Loredana Chivu înnebuneşte bărbaţii cu mişcările ei. Un ITALIAN BOGAT i-a făcut o ofertă ULUITOARE

Un italian putred de bogat s-a indragostit nebuneste de Loredana Chivu. Omul de afaceri i-a cerut asistentei sa renunte la locul de munca si sa se mute in Italia, la el acasa. Blondina a refuzat, spunand ca nu poate renunta la viata si familia ei

12 ian. 2014, 11:23

Loredana Chivu este una dintre cele mai dorite femei din peisajul monden românesc şi este perfect conştientă de atuurile ei. Cu ocazia zilei de naştere, asistenta păcătoasă a lăsat cu gura căscată pe toată lumea când şi-a făcut apariţia în club într-o rochie extrem de sexy. Loredana a venit îmbrăcată într-o rochie lungă neagră, desprinsă în părţi, care i-a pus în valoare formele de invidiat.

Vezi: Loredana Chivu, fără chiloţi la petrecerea de ziua ei. Imaginile cu prietenele ei sunt INTERZISE MINORILOR

Formele sale apetisante au făcut-o celebră şi i-a adus mii de fani. Unii dintre ei nu pot decat sa viseze ca ar putea sa o atinga într-o bună zi pe Loredana Chivu. Potrivit cancan.ro, recent, Loredana a fost cerută de nevastă de un italian ce se mândreşte cu conturi cu adevărat grase. Cei doi s-au cunoscut într-un celebru restaurant de manele din Capitală, unde aceasta obişnuieşte să îşi facă „veacul”. Bărbatul este atât de fermecat de formele Loredanei, încât i-a cerut tinerei să renunţe la locul său de muncă şi să îl însoţească în Italia.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani i-a mărturisit blondei că este foarte bogat şi că este dispus să îi ofere un trai de regină, dacă acceptă să îşi petreacă viaţa alături de el şi să locuiască împreună. Blonda l-a refuzat spunând că nu poate renunţa la viaţa ei din România, pentru un bărbat pe care nici măcar nu îl cunoaşte.

Vezi şi: Loredana Chivu, moment jenant într-un club din Italia. Vezi ce a păţit în timpul dansului