Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu riscă închisoarea. Prejudiciu de 1 milion de euro

Pacatoasele au primit o veste care le-a speriat teribil in aceasta dimineata. Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu pot ajunge la inchisoare, fiind acuzate de munca la negru si evaziune fiscala.

05 oct. 2014, 10:03

Mascatii au intervenit in forta si i-au ridicat pe patronii unor firme care comercializau haine fara sa plateasca impozite la stat. Inspectorii fiscali au stabilit ca prejudiciul se ridica la 1 milion de euro. Mai multe asistente TV sunt si ele implicate. Loredana Chivu, Ana Maria Mocanu, Raluca Dumitru si Denisa Bita sunt acuzate de evaziune fiscala si munca la negru.

Citeşte şi Sfârcurile Loredanei Chivu au luat-o razna. Au ieşit la lumină în timpul emisiunii FOTO

Fetele primeau costumatia cu care apareau la televizor fara documentele necesare, anunta Romania TV. Patronii acestor firme isi faceau astfel reclama si faceau profituri mari din vanzarea hainelor pe diferite site-uri, fara sa elibere facturi. Cele 4 asistente risca si ele sa fie cercetate, iar daca vor fi gasite vinovate, risca sa ajunga in spatele gratiilor.

Citeşte şi Ana Maria Mocanu, în extaz după o partidă bună: „Eşti cel mai bun în tot ce faci!” VIDEO XXX

Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au fost alese drept asistentele lui Dan Capatos dupa ce au reusit sa castige un concurs de likeuri care a avut loc pe Facebook. Cele doua bombe sexy castiga aproximativ 3500 de lei pe luna, insa isi completeaza veniturile pe la diferite petreceri din cluburile unde sunt invitate sa danseze.