Loredana Groza a băgat zâzanie în familia lui Baboiash. Soţia manelistului, foc şi pară

O poză şi un comentariu amuzant la respectiva poză au adus zâzanie în familia manelistului Baboiash. Acesta a apărut în videoclipul în care Loredana cântă alături de mai mulţi interpreţi de manele.

08 oct. 2021, 21:28
Loredana Groza a băgat zâzanie în familia lui Baboiash. Soţia manelistului, foc şi pară

Loredana Groza şi Baboiash au apărut împreună în videoclipul piesei Fericirea. Dress-code-ul de la filmări a fost albul. Unii dintre maneliștii care apar în videoclip au profitat de prezența Loredanei Groza şi au făcut poze cu ea. Printre aceştia, şi Baboiash.

De aici până la un adevărat scandal cu nevasta nu a mai fost decât un pas. Baboiash şi-a postat poza pe rețelele sociale. Ticy, un prieten al lui Baboiash, a comentat la fotografie, iar nevasta lui Baboiash a sărit ca arsă din pricina comentariului respectiv.

Citeste si Theo Rose, apariţie de infarct: „Nu port lenjerie intimă azi. Aşteptam cu nerăbdare să spun asta”

Loredana Groza a băgat zâzanie în familia lui Baboiash

Baboiash și prietenul său Ticy au explicat cum au stat, de fapt, lucrurile în emisiunea Xtra Night Show. Pentru că în poza respectivă şi Loredana Groza, și Baboiash erau îmbrăcaţi în alb, Ticy le-a urat ”Casă de piatră!”. Comentariul cu pricina a ajuns și sub ochii partenerei de viață a lui Baboiash. Aceasta şi-a dat măsura geloziei şi s-a supărat extrem de tare. Mai mult, a refuzat să-i mai vorbească soțului ei timp de două zile.

Colaborarea cu Loredana a fost un succes. Dar acasă, soția mea era tristă. Am și întrebat-o, ce se întâmplă, nu-ți convine că îmi merge bine? Dar ea citise comentariul lui Ticy, care a declanșat o serie de reacții, lumea ne ura în dreptul pozei să ne meargă bine.

Mai mult, Ticy a făcut și un live pe facebook, unde are o grămadă de urmăritori. A zis în glumă treaba asta cu Casă de piatră. Nevastă-mea nu a mai vorbit cu mine vreo două zile după chestia asta”, a povestit Baboiash în emisiune.

Citeste si Iulia şi Christian Sabbagh s-au împăcat: „A fost o glumă, acum ne ţinem de mână. Oricum de iubim…”